2777
2789
عنوان

هفت ۵ بارداری

336 بازدید | 41 پست

بچه ها الان دارم از دکتر میام گفت هفته پنجمم . ساک حاملگی رو دید گفت دوهفته دیگه بیا واسه سونو که صدای قلبشو بشنویم یه نخود نشونم داد تو سوتو گفت اینم جنینته.... الان ینی حاملگی پوچ و این داستانا رو ندارم؟ فقط باید واستم قلبس تشکیل شه؟ چرا علایم ندارم؟ امروز با ۱۲ روز تاخیر بتام ۲۳۰۰ بود ربطی به جنسیت نداره؟

خدا روشکر

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به علائم نداره اهمیت نده

ساک داخل رحم دیده شده یعنی خارج رحم میست و فقط باید صبر کنی قلبش تشکیل بشه

تبریک میگم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
ربطی به علائم نداره اهمیت نده ساک داخل رحم دیده شده یعنی خارج رحم میست و فقط باید صبر کنی قلبش تشکی ...

ممنون عزیزم. اره گفت خارج نیس. یکم واسه عدد بتا نگران بودم فقط.

من بعد از ۹ روز تاخیر ۱۹۰۰ بود دختردارم

من بعد س روز ۷۲۳بود،با این وجود باید دختر میبود

ولی پسره

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

آره دیگه فقط دیگه قبلش باید تشکیل بشه هفته ۸ بری بشنوی   شروع میشه علایمات  صبر داشته باش   با شروع علائم بخدا میرسی

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه

هفته هفت یا هشت به بعد علایم شروع میشه الان زوده

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
خب خوبه که جنین رو دیده اصلا هفته پنجم به سختی و من تاحالانشنیدم جنین تو هفته پنجم دیده بشه 

من پریودام نامنظم بود گفت بر اساس ازمایش باید هفته شیش باشه ولی سونوت هفته پنجه