2777
2789
عنوان

مقدار AFP ازمایشم داره منو دیونه میکنه😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 35 پست
سونو ۳بعدی نشون میده دقیق؟

برو یه مرکز سونوگرافی خیلی خوب ومعتبر بگو چنین مشکلی تو آزمایشات بوده و میخوای چک کنی خودشون راهنمایی میکنن از چه سونویی استفاده کنی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه مرکز سونوگرافی خیلی خوب ومعتبر بگو چنین مشکلی تو آزمایشات بوده و میخوای چک کنی خودشون راهنمای ...

جایی میشناسی معتبر تو تهران ب جز نیلو؟

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
منم نخورده بودم قبلش

شما سقط کردی؟ماه چندم متوجه شدن؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
جایی میشناسی معتبر تو تهران ب جز نیلو؟

من تهران نیستم فقط از آشنایان شنیدم تهران دکتر شاکری کارشون دقیقه اما نمیدونم کدوم خیابون 

هجده هفته😭بچم دختر بود

آخی عزیزم میفهممت  مال منو هفته بیست و نهم بودم فهمیدن نه سونو نه آزمایشات نشون نداد آخر سرم گفتن طبیعیه دیده نشه تقصیر سونو و غربالگری نیست منو مقصر کردن که اسیدفولیک نخوردی سقط نتونستم کنم چون زمانش گذشته بود اما متولد که شد مشکل قلبی هم داشت بعد دو هفته از دنیا رفت

آخی عزیزم میفهممت  مال منو هفته بیست و نهم بودم فهمیدن نه سونو نه آزمایشات نشون نداد آخر سرم گف ...

وای اونجوری که خیلی سخته من الان اسید فولیک پنج میخورم برام دعا کنید آبان سقط داشتم

صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
وای اونجوری که خیلی سخته من الان اسید فولیک پنج میخورم برام دعا کنید آبان سقط داشتم

نگران نباش من الان باردارم از ترس یکسال و نیم اسید فولیک پنج خوردم الانم میخورم دیگه توکل بر خدا فقط اینبار غربالگری نمیرم امینوسنتز میکنم خودمو راحت میکنم 

نگران نباش من الان باردارم از ترس یکسال و نیم اسید فولیک پنج خوردم الانم میخورم دیگه توکل بر خدا فقط ...

عزیزم خدا نی نی سالم ب بغلتون برسونه...امنیوسنتز نرو تهاجمیه احتمال سقط هست بجاش سل فری بده

عزیزم خدا نی نی سالم ب بغلتون برسونه...امنیوسنتز نرو تهاجمیه احتمال سقط هست بجاش سل فری بده

اونم یک درصد خطا  و الفافتو پروتئین رو نشون نمیده دیگه پناه بر خدا میخام اینبار مطمئن باشم