2777
2789
عنوان

مقدار AFP ازمایشم داره منو دیونه میکنه😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 35 پست
بچه چندمتون مشکل داشت

اولی بود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

عزیزم شما دارویی چیزی نمیخوری ؟مثل اسپرین اینا؟ یا شیاف اینا نمیزاری؟ من سر پسر اولم afp     mom2.36 بود ولی تو رنج منفی بود هرچند خیلی بالا بود من ازمایشمو بردم پیش دکتر جنین شناسی نگا کرد گف بالاس ولی در رده منفیه با این حال سنوی ۳بعدی نوشت بدام که انجام بدم سنومم جای دقیق رفتم خداروشکر تو سنو مشکلی نبود پسرمم الان دوسالشه خدارو صدهزار مرتبه شکر هیچ مشکلی نداره...من اون موقع لک بینی داشتم هماتوم داشتم اسپرینو شیافم استفاده میکردم میگن ایناهم بالا میبره... شماهم بجای استرس یه سنوی ۳ بعدی تو یه جای خوبو دقیق انجام بده ان شاالله چیزی نیس مطمئن باش...برات دعا میکنم دوستم 😚

میگذرد.....
حالا انشاالله تو سونو شما چیزی نباشه ای کاش اسید فولیک می‌خوردیم قبلش

😢خب جوری بمن گف طبیعی باردار نمیشی ک من اصلا فکر بچه نبودم😔😭

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
عزیزم شما دارویی چیزی نمیخوری ؟مثل اسپرین اینا؟ یا شیاف اینا نمیزاری؟ من سر پسر اولم afp   &nbs ...

قربونت برم دوست مهربون من انشالله کوچولوت همیشه سالم باشه چرا شیاف و قرص تیروئید مصرف میکنم بهشونم گفتم مرسی از راهنمایی و دعای قشنگت

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…