2777
2789

من یه خیانت دیده ام،خیانت سختی دیدم،خیانت جنسی..

من الان عاشق شوهرمم،خیلی بیشتر از قبل،ولی نه عاشق شوهرم،عاشق اون آدم غیرواقعی،که فقط داشت نقششو بازی میکرد،عاشق اون آدم تخیلی که تو ذهنم ساخته بودم،همون آدمی که تمام و کمال مال من بود.دلم برای شوهر قبلیم تنگ شده

تو این روزا از شدت دلتنگی گاهی شوهرمو بغل میکنم اشک میریزم بوسش میکنم بهش میگم اون شوهره قبلیه من کو؟دلم خییییلی براش تنگ شده..

میدونید ؟من همیشه میگفتم چقدر احمقن اون خانومایی که خیانت شوهره رو میبینن باز باهاش زندگی میکنن همین خانوماست که مردارو پرو میکنن

،الان که طعم تلخ خیانتو چشیدم فهمیدم اگه از بی کسی و وابستگی به بچه و آینده نامعلومه بعد از طلاقمون بگذریم،،،،خیانت دقیقا شبیه مرگ یه عزیزه..

دقیقا مثل اینه که شوهرت داره میمیره،،الان تو کماست،،از اینکه حداقل تو کماست خوشحالی،،خوبه بازم نفس میکشه،،خوبه که بازم هستش،،آخه برات عزیزه

از خدا میخوای خوب بشه،،دوست نداری بمیره..

ولی ته دلت همش میگی اگه روز به روز حالش بدتر بشه چی؟اگه همونطوری تو کما بمونه چی؟

اونوقت دیگه باعث عذابت میشه،،اونوقته که دیگه از خدا میخوای بمیره،که هم خودش راحت بشه هم اطرافیانشو عذاب نده

دعا کنید شوهرم خوب بشه😭آخه داره برام میمیره

اگه بمیره من تنها میشم😔

شاید منم باهاش بمیرم

بچم بی بابا میمونه

بی مامان میمونه

آخه هنوز بچم تو شکمه مامانشه،تازه یک ماه دیگه به دنیا میاد،خیلی سخته براش انقد زود تنها بشه

😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من کلا شخصیت های وابسته رو دوست ندارم 

امیدوارم به سلامتی نی نی تو دنیا بیاری و یک شخص مستقل و با عزت نفس تحویل جامعه بدی. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

چقدر زیبا نوشتی .😭

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

چقد عاشق خودتی؟

چقد ترس از دست دادنتو داره؟

چقد واقعیتو میبینی؟

اعتماد بنفس......

تو با یه حرکت میتونی تمام اون چشمی که دنبال دیگری کور کنی 

بشرطی که ترس از دست دادنتو داشته باشه

ببخشید من کلا شخصیت های وابسته رو دوست ندارم  امیدوارم به سلامتی نی نی تو دنیا بیاری و یک شخص ...

خیانت جنسی هضمش راحت تره اینکه بفهمی کسی که سالهاست عاشقی عاشق یه دختر دیگه شده غیر قابل هضمه من مردمو زنده شدم البته خداروشکر که اون اتفاق افتاد الان خوش ترم

متاهلی گلم؟ تا حالا عاشق شدی؟

بله متاهلم 

از همسر اولم در ۲۱ سالگی به دلیل خیانتش جدا شدم. غرور یه زن زیبا ترین و مهمترین چیزیه که داره . خوشحالم که اجازه ندادم عشق خوارم کنه. 

البته من احساس استارتر و امثال ایشون رو نهی نمیکنم فقط درک نمیکنم و دوست ندارم .  

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟