2777
2789
عنوان

خداییش شما باشین چه برخوردی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 82 پست

مثلا امروز دمی گوجه داشتیم خوب میدونم غذای سادس خودشم خیلی دوست داره بعد ورداشته کباب کوبیده گرفته که باهاش بخوریم. اخه مزه هردو خراب میشه

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب صبح كه داره ميره ازش بپرس چي درست كنم كه اوني كه حوسش هست رو ديگه نخره تو درست كرده باشي

هییییچ وقت نمیگه بارها پرسیدم

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂

خیلیم خوب . والا شوهر من ازین کارا تا حالا نکرده 

هرکاری بکنه همیشه منو در جریان میزاره بلد نیست سورپرایز کنه بدم میاد اینجوری 

از خودشم بدم میاد 

خیلی عصبانیم ازش 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
خب بذار توی فریزر فردا بهش بده غذاتو چه خوب که میخره

من اصلاااا غذای بیرون دوست ندارم چون اشپزی دوست دارم مخصوصا بچم کوچیکه میخوام غذای خونگی بخوره.

معلومه خیلی حساسی و گیر بده به اون بنده خدا.

نه والا ولی از این کار بدم میاد چرا باید براش مهم نباشه

چقد کارای این دنیا عجیبه ـاستارتر حالا بعضی خانما میگن کاش شوهرای ما اینجور بودن درحالی ک شما ...

اره به خدا باورم نمیشه از این کار استقبال میکنن.من با زحمت و عشق غذا درست میکنم توقع ندارم بدون اطلاع غذا به دست بیاد خونه

غذا درست کردن رو گازگذاشتن چقدر زمان میبره؟ بخصوص که میگی پلو هست، اونقدر زحمت نداره که با غذا گرفتن همسرت از بیرون زحمت شما بی ارزش بشه نه هدفش اینه نه قصدش فقط غذای بیرون رو دوست داره سخت میگیری، 

بعضي روزا غذا درس نکن بگو از بيرون بياره اينجوري هم تو اذيت نميشي هم اون ديگه هميشه نمياره

باز این منطقیه