من یه بچه دو ساله دارم و خیلیم شیطونه ولی سعی میکنم به کارام برسم.شوهرم ظهرا ناهار میاد خونه. یه کار فوق العاده اعصاب خوردکنی که انجام میده اینه که من از صبح پای گاز غذا میپزم با بچه کوچیک یهو ظهر میاد غذا از بیرون گرفته!!! اینم بگم دستپخت من واقعا خوبه و اصلا مشکل دوست نداشتن غذا نیست ولی میگه مثلا هوس کردم!!!یا اوردم بذاریم رو غذای تو بخوریم
غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرکاری بکنه همیشه منو در جریان میزاره بلد نیست سورپرایز کنه بدم میاد اینجوری
از خودشم بدم میاد
خیلی عصبانیم ازش
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
غذا درست کردن رو گازگذاشتن چقدر زمان میبره؟ بخصوص که میگی پلو هست، اونقدر زحمت نداره که با غذا گرفتن همسرت از بیرون زحمت شما بی ارزش بشه نه هدفش اینه نه قصدش فقط غذای بیرون رو دوست داره سخت میگیری،