2777
2789
عنوان

خداییش شما باشین چه برخوردی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای تو باشم ناهار نمیپزم😄 خیلیم عالی میشینم غذای حاضریو میخورم  از خدا خاسته کی بودم من😂

اخه هرروز که نیست.بعدشم من دوست ندارم به بچه دوساله غذای بیرون بدم وقتی خودم با بهترین مواد میپزم

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
از خداتم باشه..خیلی خوبه اینجوری..مردای ما یاد بگیرن😂اونو که تو درست کردی یکمم بیار یا بزارش برای ش ...

همینو بگو والا...شوهر من تا حالا نشده ک خودجوش از بیرون غذا بیاره

سَلامُ لِلَّذینَ اُحُبُّهم عَبَثًا...

بهش بگو چه روزای غذا بگیره مثلا بگو شنبه سه شنبه ناهار بگیربقیه روزا حق نداری

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
من چند بار گفتم از این کار خیلی ناراحت میشم حداقل صبح میری بگو ظهر از بیرون غذا میگیرم منم از خدامه ...

خب حالا این چیزا ناراحتی نداره.اگه اخلاقشه دست خودش نیس خوشحالم باش که خریده آورده خودش تنها نخورده خیلی خوبه مرد اینطوری باشه.اگه گفتی بازم تکرار میکنه راحت بگیر بخور عشق کن اونم یا موند بزار شام یا همونجا تمومش کن😍

اخلاق خوبی نیست در ماه چند بار این کارو میکنه؟؟چند غذا میگیره؟؟؟

مشخص نیست.کلا از این کار ناراحت میشم حس میکنم زحمت منو بی ارزش میکنه

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
اخه هرروز که نیست.بعدشم من دوست ندارم به بچه دوساله غذای بیرون بدم وقتی خودم با بهترین مواد میپزم

غذا رو ک ازیه جای مطمئن بگیری برای بچه هم اشکالی نداره ـهمیشه خوب نیس ولی بخوره هم بد نیس ـخودم کباب و جوجه بیرون رو دوس دارم ولی خورشای بیرون رو اصلا نمیتونم بخورم

اخه میگین بذار شام بخور ما اصلا شام سنگین نمیخوریم پلو اصلا نمیخوریم

خب صبح كه داره ميره ازش بپرس چي درست كنم كه اوني كه حوسش هست رو ديگه نخره تو درست كرده باشي

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫