2777
2789
عنوان

خداییش شما باشین چه برخوردی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 82 پست

امروز دیگه خیلی عصبانی شدم و گفتم برو اونی که خریدی بخور میگه لب نمیزنم اخرشم ناهار کوفتمون شد و اونم نخورد کلا

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
وضعمون معمولیه

وضع ما هم  ولی از دوره عقد منو عادت داده به رستورانای آنچنانی غذاهای گرون.... غذای دوبار گرم شده هم نمیخوره.... فک نکنم با این اوضاع بتونم باهاش عروسی کنم... آخه عادت کردم برم تو زندگیش اذیتم

عشق  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت واذیت نکن -هرچی حرص بخوری به خودت ظلم کردی ولش کن حواست و به چیزای دیگه پرت کن

دارم سعی میکنم مشاور میرم ولی خوب نمیشم😔

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
دارم سعی میکنم مشاور میرم ولی خوب نمیشم😔

مشاور خوبه ولی به خدا هیچ کس مثل خودت نمیتونه بهت کمک کنه-ادم هر برنامه ای بده به ذهنش همون و میگیره الان شما میگی سعی میکنم نمیشه مشاور میرم خوب نمیشم ببین چقدر منفی تا وقتی باورت باشه مشکلت بزرگه مشکل بزرگ هست پس خودت با تکرار اینکه قدرتمند هستی مشکل و کوچیک کن

فقط لطف خدا
مشاور خوبه ولی به خدا هیچ کس مثل خودت نمیتونه بهت کمک کنه-ادم هر برنامه ای بده به ذهنش همون و میگیره ...

ممنون حق با توه واقعا