2777
2789
عنوان

خداییش شما باشین چه برخوردی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 82 پست
من اصلاااا غذای بیرون دوست ندارم چون اشپزی دوست دارم مخصوصا بچم کوچیکه میخوام غذای خونگی بخوره.

عزيزم غذاى بچه رو از غذايى كه خودت پختى بده. بقيه رو هم بذار يخچال واسه فردا ناهار. ديگه فرداش ميتونى به كارات برسى و غذا درست كردن ندارى. 

سخت نگير به خودت و شوهرت. 

غذا درست کردن رو گازگذاشتن چقدر زمان میبره؟ بخصوص که میگی پلو هست، اونقدر زحمت نداره که با غذا ...

بچه من خیلی شیطونه والا خودشم میدونه نیمرو هم واسه من زحمت داره.ولی دوست دارم خانوادم غذای خونگی بخورن

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم غذاى بچه رو از غذايى كه خودت پختى بده. بقيه رو هم بذار يخچال واسه فردا ناهار. ديگه فرداش ميتون ...

غذای مونده نمیخورن آقا!!!!اون غذا در نهایت سرنوشتش سطل اشغاله. اخه خدارو خوش میاد؟ اسراف نیست؟

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
لابد شوهر استارتر غذای دوبار گرم شده نمیخوره انقد نگین بذار برا شام

دقیقا نه اون برنج میخوره نه من.غذای مونده هم نمیخوره میگه بوی یخچال میده

خب هماهنگ کنید اگه میگیره شما نپزـ یااینکه غذاتو بزارشام دیگه راحتی دم عصری کلی میتونی بری بیرون خری ...

همووون درد منم اینه بیخبر میگیره 

دقیقا نه اون برنج میخوره نه من.غذای مونده هم نمیخوره میگه بوی یخچال میده

وضعتون چجوریه؟ 

شوهر منم همینجوریه برعکس تو من حوصله غذا درست کردن ندارم

ما هنوز عقدیم

یه بار یه هفته باهم تنها بودیم تو خونه یکی از آشناها

بهم میگف صبونه میخام براش تخم مرغ نیمرو کردم

بعد گف ناهارم میخوام

منم تنبل خوابیدم

نزدیک ظهر زنگ زد گف ناهار درس کردی ؟ گفتم نه

از بیرون غذا خرید

عشق  
غذای مونده نمیخورن آقا!!!!اون غذا در نهایت سرنوشتش سطل اشغاله. اخه خدارو خوش میاد؟ اسراف نیست؟

پس چند بار بهش مونده بده تا عادتش از سرش بيفته و ديگه بدون خبر غذا نگيره 😅

اگه غذا دور ريز ميشه واقعا كارش درست نيست! 

وضعتون چجوریه؟  شوهر منم همینجوریه برعکس تو من حوصله غذا درست کردن ندارم ما هنوز عقدیم یه با ...

وضعمون معمولیه

میدونم خیلی حرص میخوری ولی هرکسی یه مدل اخلاق بد داره دیگه

متاسفانه یه خطایی کرده که دیگه واسه مسایل مثل اینم توان بخشش ندارم