2777
2789
عنوان

سفر به كربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 4643 بازدید | 47 پست
عاشورا فکر نکنم پیاده روی برای ایرانیا داشته باشه و موکبی باشه. تو عاشورا همه از شهرهای خود عراق پیا ...

اهان مممنون عزيزم 

خب پس اربعين ميرم 

روزش فرق نميكنه فقط ميخام محرم باشه 

هم خيليييييدلم ميخاد و هر شب قبل خواب به بينالحرمين فكر ميكنم

هم اينكه ميگن محرم ارزونتره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش ب سعادتتون ،زیارتتون پیشاپیش قبول ،سفرتون بی خطر اگه قابل بلشم برای حاجتتون آیت الکرسی می خونم لطفا برای نی نی دارشدن ی خانم منتظر دعا کنین ممنونم

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

اهان مممنون عزيزم  خب پس اربعين ميرم  روزش فرق نميكنه فقط ميخام محرم باشه  هم خيلي ...

عزیزدلم اربعین با عاشورا متفاوته

اربعین خیلی ایرانی هست اصلا غریبگی نمیکنی

هزینه اسکان و خوردوخوراک هم نمیدی 

ویزا هم که کلا برداشته شد

فقط هزینه پاسپورت و کرایه از سهرتون تا مرز و مرز تا نجف هست

من از مرز شلمچه رفتم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
اهان مممنون عزيزم  خب پس اربعين ميرم  روزش فرق نميكنه فقط ميخام محرم باشه  هم خيلي ...

اینجا در مورد اربعین مطالب تو سایت زیاد هست سرچ کن.اما در مورد سفر،برو مسجد و اونجا حتما کاروانی میبرن برای پیاده روی و اینجوری امنیتش بیشتر هم هست. ترجیحا باید با یکی دونفر سفر کنید که از همدیگه مراقبت کنید.

عزیزدلم اربعین با عاشورا متفاوته اربعین خیلی ایرانی هست اصلا غریبگی نمیکنی هزینه اسکان و خوردوخورا ...

البته اگه صبور باشی و زرنگ گاهی ماشینای رایگان هم هست که میبره تا نجف

فقط باید زرنگ باشی و از عراقیا ی لب مرز بپرسی

ممکنه طول بکشه مثلا یک شب بمونی شایدم زمانی برسی که راحت گیرت بیاد

از مرز شلمچه با توجه به دلار پارسال نفری ۳۰۰ تا ۴۰۰ بود

برگشتت هم حساب کن

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
برای احتیاط پانصد کافیه . خرید که اصلا نمیشه بری اونقدر تو اربعین شلوغه فقط باید مواظب خودت باشی&nbs ...

عزیزم کرایه ها بالا رفته 

۵۰۰ فک کنم کم باشه ...برای احتیاط باید بیشتر ببرن

عزیزدلم اربعین با عاشورا متفاوته اربعین خیلی ایرانی هست اصلا غریبگی نمیکنی هزینه اسکان و خوردوخورا ...

چقد خوب 

ممنون عزيزم 

هب بيشتر بگين 

كدوم شهرا رفتين ميشه غير كربلا ،سامرا،كاظمين،نحف و ..اينام رفت؟؟

عزیزم کرایه ها بالا رفته  ۵۰۰ فک کنم کم باشه ...برای احتیاط باید بیشتر ببرن

داخل عراق فکر کنم کافی باشه پارسال همسرم همینقدر خرج کرد البته کلی مسیر رو با ماشین رفتن و کرایه دادن مثلا مرز مهران تا کاظمین .کاظمین تا نجف 

چقد خوب  ممنون عزيزم  هب بيشتر بگين  كدوم شهرا رفتين ميشه غير كربلا ،سامرا،كاظمين، ...

حتما میشه عزیزم 

فقط بحث کرایه هست اونجا....البته قبلا هزینه ها خیلی‌ پایین بود الان رفته بالا

اگه مشکلی نداشته باشی با کرایه راحت میری

من اربعین کاظمین و اینا نرفتم فقط نجف و کربلا،با کاروان رفتم کاظمین

برای رفتن حتما یه پتو مسافرتی و قاشق با خودت ببر

حتما آب پک استفاده کن نه لیوانی

ممکنه غذاشون با طبعت سازگار نباشه اگه حساسی چندتا کنسرو ببر با خودت چون اونجا گرونه...اگه حساس نیستی هم که راحتی

حتما میشه عزیزم  فقط بحث کرایه هست اونجا....البته قبلا هزینه ها خیلی‌ پایین بود الان رفته بالا ...

خيلي ممنون عزيزم نه برا عذا خيلي حساس نيستم 

تميز باشه كافيه ..

لوازم شخصيكه حتما برميدارم