2777
2789
عنوان

سفر به كربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 4643 بازدید | 47 پست
داخل عراق فکر کنم کافی باشه پارسال همسرم همینقدر خرج کرد البته کلی مسیر رو با ماشین رفتن و کرایه داد ...

من از مرز کرمانشاه نرفتم

ازما مرز شلمچه تا نجف ۲۵۰ تا ۵۰۰ بود فقط رفت(البته ۵۰۰ ماشینای خارجی و سواریشون)با برگشت کم کم ۵۰۰ میشد برای هرنفر بجز کاظمین و سامرا

البته من برای رفت با اتبوسای رایگان رفنتم (محلشون رو پرسیدم و رفتم)

اما برگشت اینقدر پرسجو کردم و چونه زدم نفری ۱۵۰ با یه ماشین مدل پایین برگشتم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
من از مرز کرمانشاه نرفتم ازما مرز شلمچه تا نجف ۲۵۰ تا ۵۰۰ بود فقط رفت(البته ۵۰۰ ماشینای خارجی و سوا ...

چن روز موندين و ببخشيد شما كجاي هستين ؟

ما تبريز هستيم شنيدم خيليا از مرز.مهران ميرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي ممنون عزيزم نه برا عذا خيلي حساس نيستم  تميز باشه كافيه .. لوازم شخصيكه حتما برميدارم&nb ...

متاسفانه اصلا اصلا بهداشت رعایت نمیشه...مواظب باش گلم

از نجف تا کربلا هم کامل موکب هست که دیگه اونجا اصلا دغدغه خوراکی نداری و حتی یک متر هم فاصله موکب نیست 

اونجا کلا ایرانی هست که راحتی

شبا هم برای اسکان سعی کن بری خونه های لب جاده فقط بپرس که نزدیک باشه خونشون (برای حموم کردن و استراحت)

البته موکب هم هست اما خب سروصدا و یه مقدار بهداشت و شلوغی اذیت میکنه

از این سه شاخه ها برای شارژرت هم ببر گلم چون اونجا پریزشون مثل ما نیست

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

[QUOTE=98366995]چن روز موندين و ببخشيد شما كجاي هستين ؟ ما تبريز هستيم شنيدم خيليا از مرز.مهران ميرن 

عزیزم کلا پیاده روی از نجف شروع میشه....فک نکنی به مرز رسیدی پیاده روی شروع میشه😅از مرز با ماشین میری کربلا

(هم مرز مهران هم چذابه و شلمچه توی نجف به هم میرسن😍)

من بخاطر شغل شوهرم یک هفته ای میرم و برمیگردم

از مرز شلمچه تا نجف با ون تقریبا ۷ ساعته

میرسم نجف میرم زیارت حضرت علی (ع) اگه شب برسم همونجا میخوابم

اگر روز برسم بعد از زیارت میرم سمت جایی که عمود ها شروع میشه(عمود ستونای اهنی هستن که فاصله بین نجف تا کربلا هستن ۱۴۰۰ تا عمود هست که اخرین عمود رو به روی بین الحرمین هست😍)

بستگی به تندو تیز بودن خودت داره

بعضیا ۴ روزه میرن بعضیا یه هفته ای پیاده روی میکنن

این وسط ماشین هم هست که میتونی چند عمود رو بری که کمتر خسته بشی

از طرفی هم کامیون های ردیگانم داره که خیلی شلوغه و له میشی 😂

فاصله شلمچه  زیادتره خب .اما خیلی هزینه های همسرم بهتر شد از شما.

گلم من رفت  و رایگان رفتم برگشت هم ۱۵۰ با یه ماشینی که زیاد سرحال نبود

اما خب خیلیا اونجوری رفتن

کلا مسیر شلمچه تا نجف کرایه هاش بالا بود و باید خیلی چونه زد و پرسوجو کرد...اما بعضی از ایرانیا چون اولین بارشونه بلد نیستن

[QUOTE=98366995]چن روز موندين و ببخشيد شما كجاي هستين ؟ ما تبريز هستيم شنيدم خيليا از مرز.مهران ميرن ...

وايي ديونه شدم فك كنم از ذوقم از خود مرز بدو راه بيفتم برم

خيلي لطف كردي پس من بعد مرز بايد بريم تا نجف ،و از نجف تا كربلا درسته؟؟

وايي ديونه شدم فك كنم از ذوقم از خود مرز بدو راه بيفتم برم خيلي لطف كردي پس من بعد مرز بايد بريم تا ...

اره عزیزدلم 

خوش به سعادتت دعا کن جور بشه منم برم😍

الان که برای شما توضیح میدما باذوق همه رو نوشتم 

اره عزیزم ...از مرز تا نجف میری از نجف میتونی بری کاظمین و سامرا اونجا زیادت کردی بعد بری انشاءالله سمت کربلا

البته میگم کاظمین و اینا رو من با کاروان رفتم نه اربعین

شما همراه هم داری؟

اره عزیزدلم  خوش به سعادتت دعا کن جور بشه منم برم😍 الان که برای شما توضیح میدما باذوق همه رو ...

من احتمال زياد تنها هستم 

همسرم هيچجوره نميتونه بياد 

شايد مادرم باشه كه اونم معلوم نيس 

خودم حتما ميرم و ترجيحم اينه تنها برم 

من احتمال زياد تنها هستم  همسرم هيچجوره نميتونه بياد  شايد مادرم باشه كه اونم معلوم نيس& ...

پس خیلی خیلی مواظب باش گلم....اگه بتونی همراه پیدا کنی خیلی خیلی بهتره

من اهوازی ام شلمچه بهم نزدیکتره اما خیلیا از تهران و مشهدو و شهرای اطراف از شلمچه و چذابه میرن چون خلوت تره 

اخه مهران خیلی شلوغه و طول میکشه از مرز زدن بیرون