2777
2789

موهام تا پایین کمرم مشکی پر کلاغی پارسال گذاشتم ،حالا آرایشگرم یه تیکشو تست زد با دکلره تا پایه ۶بیشتر باز نکرده میگه فقط رنگهای عسلی و زیتونی تیره میشه بذاری که نارنجیش و بگیره ،من چکار کنم کسی تا حالا مثل من بوده ؟؟؟اصلا دودلم نمی‌دونم انجام بدم یا نه موهام خراب نشه میترسم ،منو راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم خودتون از یه فروشگاه ارایشی ریموور خوب تهیه کنید با اون موهاتونو ارایشگرتون باز کنه

گفتم ریموو ،ولی آرایشگر گفت موهات باز میشه ولی بعد از یکماه همه خورد میشه ریموو موهاتو خیلی خراب میکنه

ای بابا هیچکس نیست بیشتر راهنمایی کنه

عزیزم من یبار اشتباهی بجای رنگ قهوه ای مشکی گذاشتم بعد دیگه هیچ رنگی نمیگرف. یه ارایشگر قدیمی یکار جالب بهم یاد داد و واقعنم تاثیر داشت.

همسرم دلیل من است. 💜🌱
رنگ قهوه ای بزار خب،دکلره خیلی بده هم مو میسوزه هم نازک میشه،هم هی باید بهش برسی ،من گذاشتم پشیمون ش ...

نه قهوه ای که رنگ ریشه موهای خودمه اگر بخوام تیره باشه چه کاریه همین خوبه دیگه ,بعدم رنگ قهوه ای رو هم باید دکلره کنم چون پر کلاغی هیچ رنگ و باز نمیکنه