2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

1297 بازدید | 45 پست

چطور بفهمم بعد از سه جلسه رفت و آمد و چند جلسه مشاوره طرف حسی به من داره ؟؟ پدر و مادرش یه چیزایی می گنا ولی من هیچی از خودش و حرفاش احساس نمی کنم

بچه ها شما که ازدواج سنتی داشتید قبل از ازدواج چیزی جمله ای نگاهی حرفی زدند که همچین حسی بکنید

خواستگار من تو دو جلسه ای که ما با هم حرف زدیم  همش من حرف زدم اون خیلی خیلی کم حرف می زد اصلا انگار هیچ نظری نداره کلا موافقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که نمیگفت اما خودش منو‌پسندید و اومدن خواستگاری پس معلوم بود که خوشش اومده دیگه 

تو‌نامزدی عاشق هم شدیم 

داستان زندگیمو گذاشتم اگه‌دوست داشتی یه سر بزن 🤗تاپیک اول و سوم 🙏🏻😍 

چند سالشه؟؟؟شاید خانوادش اصرار به ازدواج دارن 

میتونی هم ازش بپرسی ..بگی شنا خودتونم موافقید یا تحت تاثیر خانوادس؟؟

یا میتونی یه مدت نامزد باشی مثلا ۲ یا ۳ ماه اگه چیزی ازش دیدی یا به دلت ننشست بهم بزنی

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞

من دوست نداشتم ازدواج کنم..حتی بعداز آزمایش خون پشیمون شدم و بهش گفتم به خانوادت بگو خونمون بهم نمیخورد نمیتونیم ازدواج کنیم😅 خیلیییی ناراحت شد و کلی باهام صحبت کرد و درواقع خرم کرد و با حرفاش باعث شد اون یکی دو روزی که باهاش در ارتباط نبودم تا بیشتر فکر کنم، همون یکی دو روز دلم براش تنگ شد.. خب متوجه شدم دوسم داره که تلاش میکنه.. 

🖤

چند سالشه؟؟؟شاید خانوادش اصرار به ازدواج دارن  میتونی هم ازش بپرسی ..بگی شنا خودتونم موافقید ی ...

همین تصمیم دارم عزیزم سی سالشه یه بار به دلایلی جواب منفی دادیم و خب بعد از مدتی زنگ زدن و گفتن که دل پسرمون اینجا گیر کرده و خب می دونم که دروغ نمی گن ولی از خود اون آقا هیچی نمی بینم  

من دوست نداشتم ازدواج کنم..حتی بعداز آزمایش خون پشیمون شدم و بهش گفتم به خانوادت بگو خونمون بهم نمیخ ...

چقدر خوب ای کاش منم این تلاش و ببینم متلا جلسه ی دومی که برای صحبت کردن اومدن من دیدم هیچ سوالی آماده نکرده که از من بپرسه همش من پرسیدم فقط دو سه تا جمله آخرش گفت همین این نشون دهنده ی بی تفاوتی نیست به نظرتون؟؟

چقدر خوب ای کاش منم این تلاش و ببینم متلا جلسه ی دومی که برای صحبت کردن اومدن من دیدم هیچ سوالی آماد ...

شاید از این آدمای بی ذوق یا خجالتیه.. باید بیشتر بشناسیش..نکنه بدون شناخت عقد کنیا

اگه واقعا اینجوری باشه تو زندگی پیر میشی.. زندگیت یکنواخت و کسل کننده میشه.. باهاش برو بیرون، کافه، رستوران، ببین تو برخورد با مردم اخلاقش چطوریه.. سعی کن جوری رفتار کنی که ببینی آیا میتونه گرم بگیره و شوخی کنه یا نه، باید ببینی باحال و پایه هست یا نه..اینا خیلی مهمه

🖤

شاید از این آدمای بی ذوق یا خجالتیه.. باید بیشتر بشناسیش..نکنه بدون شناخت عقد کنیا اگه واقعا اینجور ...

آره خودمم دنبال همینم من خجالتیم اونم خجالتیه 

آخه عزیز من اون باید بگه باید پیشنهاد بده باید دعوت کنه برای مشاوره هم اون باید اصرار کنه که با هم بریم خیلی برام عجیبه 

سلام در ازدواج سنتی معمولا طول میکشه تا افراد خودشون رو بروز بدن خصوصا اگر به واسطه اعتقاد مذهبی محرم نامحرم کنن یا قبلا با جنس مخالف ارتباط نداشتن در مراحل اولیه خودشون رو کنترل می کنن خصوصا اقایون ولی بعد از اعلام نامزدی معمولا احساسشون شکوفا میشه چون از همه چیز مطمئن هستن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

سلام خواهر عزیزم

ببین اینا همش نشانه خجالته

اگر بخوای دید مثبت ببینی

به خاطر اینکه دوسِت داره و عاشقته نمی خواد حرفی بزنه و خراب کنه

یجورایی نمی خواد از دستت بده نمی خواد مشکلی پیش بیاد ، نمی خواد یه درصد هم ریسک کنه

بعد از مدتی اون روی سکه رو می بینی می فهمی کلا فرق می کنه

چون می فهمه دیگه ریشه هاش پایداره و شمارو داره ، شروع می کنه به حرف های عاشقانه و عشقبازی با شما 

من یه مَرد هستم خودم که این طوریم شاید شما هم جا اون بودید همین سیاست رو اجرا می کردید که یه وقت از دستش ندید

امیدوارم خوشبخت بشید در پناه خدا باشید ⚘⚘⚘

⚘الا بذکر الله تطمئن القلوب⚘