2777
2789
عنوان

پسری که سه سال عاشقم بود

1096 بازدید | 80 پست

سلام.. میشه بخونین و راهنماییم کنین شاید یکم طولانی باشه ولی صبوری کنین

سه سال پیش یه پسری عاشقم شد خیلی جذاب بود تاحدی که خیلی از دخترا دنبالش بودن و خودشونو به هر اب و اتیشی میزدن تا بهشون نگاه کنه و شایدم بگیرتشون... نمیدونم چیشد که از من خوشش اومد من اونوقتها دانشجو بودم یکم تپل و خیلی خوشگل....ولی اعتماد بنفس نداشتم... خیلی دوستم داشت به خاطر من هرکاری میکرد من اهل دوستی نبودم گفتم باخانواده ات بیا...اونم ازم فرصت خاست که باخانواده اش صحبت کنه.. انقدر خوب بود که حتی دختراهم می اومدن خاستگاریش ... همیشه سر راهم گل میذاشت...منم میدونسم کار اونه برمیداشتم و ازشون مراقبت میکردم تا اینکه

دلتنگ کودکی ام......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دروغه 

من این داستانو قبلا جایی خوندم 

میخای پربازدید شی 

سوتی دادی تو تاپیکت 

الان برات گزارش میزنم 

تخیلیه 

خواهشا خانووووووومممممااااییی که دوس ندارن نخونن این تاپیکو تا حرفایی که بالا نوشتمو‌نگن 

ممنان 

دروغه  من این داستانو قبلا جایی خوندم  میخای پربازدید شی  سوتی دادی تو تاپیکت  ...

کجا خوندی؟ 

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
دروغه  من این داستانو قبلا جایی خوندم  میخای پربازدید شی  سوتی دادی تو تاپیکت  ...

اخرش چی میشه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

آخرشو بگو بریم دیگه

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

اینم یادم رفت بکم من قبلا عقد بودم و طلاق گرفتم... میدونسم فرهنگ مردم شهرمون چجوره وشاید مخالفت کنن اوایل خ مخالفت کردم ولی اون گفت خانواده اش رو راضی میگنه.... حدس من درست بود خانواده اش به شدت بد برخورد کردن میگفتن این دختره طلاق گرفته اس حق نداره بیاد بین ما... ما رومون نمیشه به مردم بگیم رفتم دختر طلاق گرفته گرفتیم جواب مردمو چی بدیم و... حتی مادرش هرچی از دهنش دراومد بمن گفت و گفت هیچوقت بینشون جایی ندارم.. سه سال گذشت اون پسر جذاب داغون شد... دائما باهمه دعوا میکرد.. معتاد هروئین شد از خونه فراری شد. توهم میزد شبها تو قبرستون بین قبرها میخوابید... دست به خودکشی زد... چند وقت تو کما بود... ولی هنوزم که هنوزه بااینکه خانواده شون چیزی نیستن منو در شأن خودشون نمیدونن و به پسرشون محل نمیدن و حاضرن هردختری رو براش بگیرن بجز من

دلتنگ کودکی ام......

بخدایی که باسرمه دروغ نیست من تاپیک رو تعطیل خواهم کرد فقط میخام کمکم کنین و بگین چیکار کنم

دلتنگ کودکی ام......