2777
2789
من ۳۷ هفته و یک روز زایمان کردم بچم سه کیلو صد گرم بود سالم سالم به لطف خدا

منم میخوام از ۳۷ هفته شروع کنم پیاده رویو

خیلی خسته شدم واقعا حمل کردنه شکمم برام سخت شده با اینکه کلا پنج کیلو اضاف کردم شکمم خ سنگین شده

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم.پس منم قرصامو قطع کنم به دنیا بیاد انشالله

من امپول ریه هم زده بودم سرکلاژ بودم دیگه دهانه رحمم کامل باز شده بود . نه سر خود کاری نکن بزار وقتش میاد خودش. 

درکت میکنم منم دو هفته اخر دیگه نمیتونستم تکون بخورم رو پاهام وایسم ولی تحمل کن بزار وزن بگیره بچت

واقعا سخته خیلی سنگین شدم و تنگی نفس و درد دارم.بی خوابی شدید هم دارم تا حدی که زیر چشمام گود افتاده ...

خ خوب درکت میکنم

من ۳۳هفتم و همین مشکلا رو دارم😣😣 تازه حالت تهوع و سوزش معده و ترش کردنم بهش اضافه کن

منم میخوام از ۳۷ هفته شروع کنم پیاده رویو خیلی خسته شدم واقعا حمل کردنه شکمم برام سخت شده با اینکه ...

من احساس میکنم انقدر سنگین شدم که نفسم بند میاد.اصلا آروم و قرار ندارم.نه میتونم بشینم نه راه برم نه بخوابم.خیلی کلافه شدم

من احساس میکنم انقدر سنگین شدم که نفسم بند میاد.اصلا آروم و قرار ندارم.نه میتونم بشینم نه راه برم نه ...

دقیقا 

امروز دو سه ساعت رفتم بازار الان دیگه جونی برام نمونده از پا درد دارم میمیرم

خ خوب درکت میکنم من ۳۳هفتم و همین مشکلا رو دارم😣😣 تازه حالت تهوع و سوزش معده و ترش کردنم بهش اضاف ...

دقیقا ولی مشکل معده از سنگین شدن قابل تحمل تره.انشالله به سلامت زایمان کنی عزیزم

من امپول ریه هم زده بودم سرکلاژ بودم دیگه دهانه رحمم کامل باز شده بود . نه سر خود کاری نکن بزار وقتش ...

خیلی سخته آخه خودم خیلی خیلی لاغرم بعد شکمم اندازه دوتا توپ بسکتبال.همه بهم میخندن میگن این شکم به این اندام اصلا نمیاد

نمیخوام بترسونمت وایساحداقل ۳کیلو بشه خدایی نکرده زردی بگیره وزن از دست میشه بزار فعلا یکم وزن بگیره

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن