2777
2789

من چند تا تایپیک زدم برای جواب منطقی درست 

گفتم زیست بخونم گفتن نکن برای بازار کارش 

یه سری مشورت اطرافیانم دادن برای شرایط بچم که کوچیکه گفتم نمی تونم دانشگاه روزانخ برم 

گفتن اگه می تونی با شرایط حوزه کنار بیای 

می تونی بعد فارغ التحصیلیت شاغل بشی 

حالا موندم چیکار کنم ؟

[QUOTE=98309319]فکر نمی کنی اول باید علاقه اتو پیدا کنی ببینی چی دوست دارى و استعدادت تو چیه[/QUOTEچرا ولی الان با این شرایط بازاذ کارش بیشتر فکر می کنم تا علاقه ی خوندم 

علاقه ی خودم که محیط درمانی هست 

ولی میگن نکن اشتباهه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=98309319]فکر نمی کنی اول باید علاقه اتو پیدا کنی ببینی چی دوست دارى و استعدادت تو چیه[/QUOTEچ ...

شما تو هر کاری مستعد باشی بازار کار هست یه آدم عاقلی بهم گفت بازار کار برای ادم مستعد و تلاشگر هيچ وقت اشباع نمیشه 

بعضی رشته ها بازار کار خیلی خوب دارن..مثل مهمانداری هواپیما..دو سال بیشتر نیست و هرکسی بخونه جذب میشه

پرستاری..که 4ساله درساش نسبتا سخت و تمام وقته ضمنا بعد از پایان درس طرح هم باید بگزرونید

من اینارو میدونم 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
یه استادی داشتیم همیشه میگفت تهش پولم اونی درمیاره که به خاطر علاقه ش یه رشته رو انتخاب کرده، کسی که ...

چه استاد خوبی بوده خیلیا الان میرن دنبال بازار تو رشته ای که نه علاقه دارن نه استعداد تو کار هیچی نمیشن افسردگی هم می گیرن

سلام.  دوست عزیز حسابداری هم بد نیست 

امروزه از بانکها گرفته تا بیمارستان و فروشگاه و رستوران همه به حسابدار نیاز دارن

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
یه استادی داشتیم همیشه میگفت تهش پولم اونی درمیاره که به خاطر علاقه ش یه رشته رو انتخاب کرده، کسی که ...

بله واقعا من از الان به کارش و پولش فکر می کنم 

واقعا زیست رو دوس دارم برم عاشق محیط های درمانی هستم 

چه استاد خوبی بوده خیلیا الان میرن دنبال بازار تو رشته ای که نه علاقه دارن نه استعداد تو کار هیچی نم ...

همین دیگه، میرن مثلا کامپیوتر بخونن که بازار کار داشته باشه( مثلا) یه دانشگاه سطح پایین، فقط درس پاس میکنن یه مدرک الکی میگیرن بعد میگن ما حروم شدیم کار نیس😄

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
سلام.  دوست عزیز حسابداری هم بد نیست  امروزه از بانکها گرفته تا بیمارستان و فروشگاه و رست ...

سلام گلی 

بله ولی پارتی می خواد من ندارم 

برادر همسرم بازرس بانکه دارم نی بینم کاری نمی کنه