2777
2789

یه ماه دیگه عروسیمه میخوام طلا بگیرم.پریروز رفتم ۴۰۲ بود نگرفتم😭😭😭😭گفتم یکی دو روز صبر کنیم ارزون میشه.الان شوهرم میگه بیا همین امروز بگیریم فک کنم۴۲۰ باشه الان.حالا کسی میدونه ارزونتر میشه یا گرونتر؟

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر گرون میشه 

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
صبر کن ارزان شد بخر،حالا چندماه دیگه باشه،ولی عجله داری سریع بخر

یه ماه دیگه عروسیمه.قبل این ی ماه باید بگیرم

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎

الان گمونم ۴۱۵ باشه.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
همش یکی دو روز بود.منم گول خوردم فک کردم ارزونتر میشه.الان بالا ۴۲۰

همش تقصیر تعه ها اگه خریده بودی ارزون شده بود😀

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

وای من ی ماه پیش گرفتم 511 بود،، چقه اومده پایین خب بزن گوگل قیمت بروز طلا 

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️