من یک مادرم...نه من یک دخترم.....دختری که تو 16 سالگی مادر شد....زندگی سختی داشتم فقط بخاطره سطح توقعم از دیگران.....دوتا ژوگول دارم جاتون خالی😂😂😂یکی 4 سال و یکی 10 ماه......من ی مامانه باحالم😊
(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر در تاریخ (2020/02/02)باهمسرمدر هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀 👸✌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم
شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم
(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر در تاریخ (2020/02/02)باهمسرمدر هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀 👸✌
من میخواستم فردا برم بخرم اخه چرااااا دیگه نمیاد پایین
کاش رو 300 و خورده بود میخریدین
اشکال نداره هر وقت طلا بخری خوبه به شرط اینکه سریع نفروشی...برو بخر ان شاالله برات خیره خانمی