2777
2789
عنوان

اينجا پر از انرژي منفيه هروقت ميام حالم بد ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 56 پست
قربونت برم . امروز از اون روزای لعنتیه برام از صبح از تختم پایین نیومدم 

ببخشید تف به این روزای لعنتی که تمومی نداره، ماشالله تو که دختر قوی هستی بعدشم بعیده از تو دوستم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین توهرچی بی محلی کنی بهتر خودش میاد بی مخلی بهترین راه حل

ای بابا اون روز به من میگفت تو چشای من نگاه کن که بگو که من بهت 100 تا رو دادم، منم گفت ببین من تو چشات نگاه نمیکنم

ببخشید تف به این روزای لعنتی که تمومی نداره، ماشالله تو که دختر قوی هستی بعدشم بعیده از تو دوستم

هزاری هم قوی باشی یه جا رو بد کم میاری😔

میترسم از سر تنهایی و فکرهای احمقانه دست به یه کار احمقانه تر بزنم

هزاری هم قوی باشی یه جا رو بد کم میاری😔 میترسم از سر تنهایی و فکرهای احمقانه دست به یه کار احمقانه ...

نگو تنهایی آدمو دور از جون خفه میکنه، دوستم یه مسافرت برو ببین کی من گفتم

وای استارتر منم امروز میخواستم همچین تاپیکی بزنم،اینجا که اومدم تازه باردار شده بودم همش سقط جنین و مشکلات جنینی میدیدم منم با خودم میگفتم نکنه از منم سقط شه و آخرم سقط شد، بعد سقطم رفتم سونو گفت بقایا داری و تخمدانها سالم،بعد اینجا دیدم بعضیا گفتن بعد سقطشون کیست تخمدان گرفتن منم همش رفتم تو فکر کیست و امروز بعد از ده روز از آخرین سونوم که تخمدانها سالم و نرمال بودن امروز گفت کیست داری

نی نی سایت هم خوبه هم بد

قانون جذب درسته و منم ناخواسته هارو اینجا جذب کردم

هم موافقم هم مخالف

من بیستر میرم تو تاپیکی که واسه مامانهای مرداد و شهریوره و اونجا با دوستام حرف میزنم و از حال همدیگه با خبر میشیم که خیلی خوبه و از تجربه های هم استفاده میکنیم و سعی میکنم تاپیکهای منفی رو اصلا داخلش نرم

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗