2777
2789
عنوان

اينجا پر از انرژي منفيه هروقت ميام حالم بد ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 56 پست
آره واقعا با اون پست های بی ادبشون بعد میان تو پست آدم ادای ادبشون میشه 

من یبار روی یکشون رو کم کردم ک بهم ایراد گرفت ک چرا از این کلمه استفاده کردی . خطاب به آدم های سایت هم نبود . در مورد ی موضوعی بود . رفتم تو تاپیک هاش دیدم موضوع یکی از تاپیک هاش با فحش بی شرف آغاز کرده . بهش گفتم بازم از رو نمی‌رفت باز همچنان میخواست بمن درس ادب بده

من 100 تا سکه مهرمو بخشیدم، میگفت نگا کن نگاه به چشام کن و بگو من 100 تا سکه رو بهت ندادم، 

خب الان مهریه چی میخواد بهت بده

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان مهریه چی میخواد بهت بده

14 تاس دیگه، میگه میدم، خیلی جالب بود برام من 100 تا رو بخشیدم، اون روز پیش مشاوره میگفت دادم بهش، مشاوره هم یواشکی به من گفت خانوم همسرتون یکی رو داره 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
14 تاس دیگه، میگه میدم، خیلی جالب بود برام من 100 تا رو بخشیدم، اون روز پیش مشاوره میگفت دادم بهش، م ...

خدا لعنتش کن همون ۱۴تارو حتمابگیر،،،،

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
خدا لعنتش کن همون ۱۴تارو حتمابگیر،،،،

که میکنه، من کاری به کسی ندارم تا اونجایی که بتونم به همه کمک میکنم و همه هم میگن خیلی دختر تو ساده‌ای، ولی خدام خیلی خیلی بزرگه

که میکنه، من کاری به کسی ندارم تا اونجایی که بتونم به همه کمک میکنم و همه هم میگن خیلی دختر تو ساده‌ ...

اره خدا خیلی مهربون ب خدا توکل کن مطمئن باش چوبشومیخوره دل شکستن که هنرنیست

اره خدا خیلی مهربون ب خدا توکل کن مطمئن باش چوبشومیخوره دل شکستن که هنرنیست

اره منتظر اون روزی هستم که عین سگ برگرده

ولی من همتونودوس دارم حس نمیکنم مجازیه بلاخره پشت این کاربری هاآدمای واقعی هستن واقعاازحرف زدن باهاتون حالم خوب میشه فقط دلم میخاس یه تاپیکی بود درموردهرموضوعی میخاسیم حرف میزدیم نه فقط یع موضوع خاص

نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
اره منتظر اون روزی هستم که عین سگ برگرده

ببین توهرچی بی محلی کنی بهتر خودش میاد بی مخلی بهترین راه حل