2777
2789
عنوان

اينجا پر از انرژي منفيه هروقت ميام حالم بد ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 56 پست

من اصن واسم مهم نيس اصن😐

تاحالا ناراحتـ يا غمگين نشدم از تاپيكـِ كسي يا حتي انرژي منفي نيومده سمتم

اينجارو فقط و فقط در حد سرگرمي ميدونم 

ميام اكثرا كامنتـِ طنز ميذارم

🧚‍♀️👠مَــن قـِرتي تــَريــن دُخـتـَرِشَــهـرَمـ👠🧚‍♀️🧲

با استارتر موافقم به شدت بعضیا بی ادب تشریف دارن خودشون پست های نامناسب میزارن کافیه آدم یه چیز بنویسه از حرصش، اونو صد دفعه مسخره میکنن بشدت تو این سایت بی فرهنگی بیداد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا، اون روز رفتیم مشاوره قبل از طلاق، فقط گفتش که بخاطر بیماری صعب العلاجش نمیخامش، و خانومم مشک ...

خب اخر چیشد نگفت برگرد زندگی کن شما هیچی نگفتی بهش؟؟

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

خوب اون بیچاره ایی که مشکل داره و نمیتونه به کسی بگه یا مثل من سعی میکنه غیبت نکنه ولی از یه طرف مشورت لازم داره میاد از نظرات بقیه استفاده میکنه من دیدم خواهرایی از نی نی سایت که عالللللی مشورت میدن و مطالعه میکنن نمونشو دیدم

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏
با استارتر موافقم به شدت بعضیا بی ادب تشریف دارن خودشون پست های نامناسب میزارم کافیه آدم یه چیز بنوی ...

دقیقا همینه . مثلا از خودشون بی تربیت تر خودشون هستند ب موقعه اش معلم اخلاق میشن برات 

دلم میسوزه برای اونایی که مشکل دارن تو دنیای واقعی ظلم می بینن و تو دنیای مجازی هیچکی دوست نداره به حرفاش گوش کنه که انرژی منفی نیاد سمتش که گفته درددل گوش دادن و دلجویی کردن ومشورت دادن انرژی منفی میاره ه اینطوره که خدا نپیگفت پیشش دعا کنیم یا گریه کنیم 

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏
خب اخر چیشد نگفت برگرد زندگی کن شما هیچی نگفتی بهش؟؟

جلسه اول بود، همش میگفت نمیخامش، اونقدر دلم شکست به بیماری روماتیسم میگه صعب العلاج 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
جلسه اول بود، همش میگفت نمیخامش، اونقدر دلم شکست به بیماری روماتیسم میگه صعب العلاج 

خدا دلشوبشکن که دلتوشکوند،،،،،خدا ایشاالله جوابش روبده که دلتوشکونده

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
خدا دلشوبشکن که دلتوشکوند،،،،،خدا ایشاالله جوابش روبده که دلتوشکونده

من 100 تا سکه مهرمو بخشیدم، میگفت نگا کن نگاه به چشام کن و بگو من 100 تا سکه رو بهت ندادم، 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

اونجاها ک دردت میاد نرو خب😐

من هروقت احساس تنهایی میکنم میام.تا حالا هم این حس رو نداشتم

برو تاپیکای خرید و اختلاط و گفتگو.من سعی میکنم تاپیکای مادرشوهری و کتک و اینا نرم.هرچند جدیدا هر ده تا تاپیک اینجوری یکیش رو میزم ببینم چه خبره👀