2777
2789

...

خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باشجهان تاریکی محض است، می‌ترسم کنارم باش        خدایا جگرگوشه هامو به خودت می سپارم🙏🙏

🌻 بیمه عمر و آتیه پاسارگاد در یک نگاه:

1⃣ مدت قرارداد از 5 تا 30 سال

2⃣ انتخاب مبلغ قرار داد از 30 هزارتومان به بالا به انتخاب مشتری

3⃣ روش های پرداخت به انتخاب مشتری (سالانه ، 6ماهه ، 3ماهه، ماهانه و یکجا)

4⃣ امکان تهیه‌ی بیمه از بدو تولد تا 65سالگی

🚩 مجموع سن بیمه شده و مدت قرارداد نباید از 70سال بیشتر باشد

6⃣ پرداخت سود مشارکت در منافع شرکت علاوه بر سود تضمینی

7⃣ معافیت از پرداخت مالیاتی

8⃣ پوشش فوت معمولی تا 360 برابر حق بیمه ماهانه تا سقف 250 میلیون تومان

9⃣ پوشش فوت حادثه تا 3 برابر مبلغ فوت معمولی تا سقف 250 میلیون تومان

🚩 ️درصورت فوت حادثه ، مجموع مبالغ فوت معمولی و حادثه به ذینفع پرداخت می شود.

0⃣1⃣ پوشش هزینه از کارافتادگی حداکثر تا سقف 60 میلیون تومان

1⃣1⃣ پرداخت هزینه پزشکی حادثه تا سقف 25 میلیون تومان

2⃣1⃣ پوشش نقص عضو حادثه تا سقف 250 میلیون تومان

3⃣1⃣ پوشش بیماری های خاص تا سقف 40 میلیون تومان

🚩 بیماری های خاص شامل: سکته قلبی، سکته مغزی، انواع سرطان، جراحی قلب باز، پیوند اعضاء اصلی بدن

🚩 هر بیماری 40 میلیون و مجموعا 200 میلیون تومان

4⃣1⃣ پوشش آتش سوزی منزل مسکونی حداکثر تا سقف 500میلیون تومان

✅ پرداخت وام بدون نیاز به ضامن و وثیقه و با سود 22 درصد

🚩 پرداخت وام بعد از شش ماه به میزان 90درصد ارزش بازخرید

🚩 باز پرداخت طی اقساط 12ماهه، 24ماهه و36ماهه به انتخاب بیمه گذار

🚩 دریافت وام بعدی بلافاصله پس از تسویه وام قبلی

🚩 عدم محدودیت در پرداخت وام

✅ قرار دادن مبلغ سپرده اولیه در بیمه نامه به میزان حداقل 200هزارتومان

در صورت داشتن سپرده اولیه می توان بعد از 3ماه به میزان 90درصد مبلغ ارزش بازخریدی وام دریافت کرد.

🌻سایر مزایا :

🔰 اعطای کارت درمان sos جهت هزینه های پزشکی بستری ، جراحی و درمان

🔰 اعطای سود مشارکت

🔰 معاف از مالیات

🔰 تخفیف در بیمه ثالث 2/5% و بدنه خودرو تا 40% تنها به دارندگان بیمه های عمر

🔰امکان بازخرید بیمه نامه بعد پنج سال

خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باشجهان تاریکی محض است، می‌ترسم کنارم باش        خدایا جگرگوشه هامو به خودت می سپارم🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال درآمدت به ۵تومن در ماه رسیده؟

نه . چون تازه شروع کردم به کار و فقط تو کار بیمه عمر هستم

پوشش فوت معمولی تا 360 برابر حق بیمه ماهانه تا سقف 250 میلیون تومان

میدونی این یعنی چی؟ 

میدونی بیمه sos باید صندوق از ۲میلیون رد کرده باشه؟ میدونی برای هر حق بیمه سقف پرداخت هر کدوم از این مواردی که سقف پرداخت دارن چجوری حساب میشه؟

میدونی اون سه ماه نیست و حداقل ۶سال هست؟ میدونی جمع پرداختی ها باید چقدر باشه تا وام بدن؟ میدونی ۶۰ درصد سپرده وام میدن اما الکی میگن ۹۰ درصد؟

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

آیا میدونی سر پنج سال حتی اندازه ی پرداختی های شخص بیمه گر هم توی صندوقش نیست؟برو یه جدول نگاه کن تازه از سال ۷به بعد صندوق خرد خرد داره رشد میکنه یعنی کسی بخواد بیمه عمر بگیره برای خودش حداقل باید ۱۵تا ۲۰ساله باشه

و باتوجه به اوضاع تورم که میبینی حتی اگر درصد افزایش پرداختی ۳۰درصد سالیانه باشه صندوق ۲۰سال دیگه زیاد چیز خاصی ازشدرنمیاد 

آیا میدونی سر پنج سال حتی اندازه ی پرداختی های شخص بیمه گر هم توی صندوقش نیست؟برو یه جدول نگاه کن تا ...

ببین عزیزم سودها تغییر میکنن اینطور نیست که شما سال اول که بیمه کردین با یه سود تا سال بیستم با همون سود باشین .مطمئنا بیمه ارزشی نداره با این شرایط. هرچند تو کشور ایران . زیاد اطلاعاتی از بیمه ندارن و همه ترس از دادن ماهی ۳۰ یا ۵۰ تومان رو دارن . ولی بخدا ما روزانه بالای ۵۰۰ خرج میکنیم حالا ۵۰ بدیم خودمون رو بیمه کنیم چی میشه حادثه خبر نمیکنه عزیزم باید بتونیم از پس درمان بربیایم نقص عضو . از کار افتادگی پیوند قلب و کلیه و قرنیه و کبد . دیه فوت. شکستگی و هزینه های پزشکی اینها 

ببین عزیزم سودها تغییر میکنن اینطور نیست که شما سال اول که بیمه کردین با یه سود تا سال بیستم با همون ...

ببین خودم بیمه عمر فروش بودم

سعی کن همه ی آیین نامه هارو بدونی کتاب های اصلی بیمه رو مطالعه کن

آیا میدونی سر پنج سال حتی اندازه ی پرداختی های شخص بیمه گر هم توی صندوقش نیست؟برو یه جدول نگاه کن تا ...

خوب مشخصه که نیست شما دارین زیر پوشش بیمه از کارافتادگی نقص عضو و فوتی و ... پیوند قلب و کلیه و ... قرار میگیرن همینطور هدف شما که فقط پس انداز پول و سود برای اون نیست و این پوشش های بیمه هزینه برمیداره . پس چی فکر کردین . اگر قرار باشه هر کس پولی که میزاره کلی سود بگیره و برای پوشش و شکستگی و از کارافتادگی بیمه یه ریال برنداره برای هر شخص که بیمه ورشکست میشه . چطور شما ماشینتون رو بیمه میکنین  و در مقابل دور از جون یه بیماری مجبور میشین همون ماشین رو بفروشین . میتونین خودتون رو بیمه کنید و در مقابل بیماری ها نه ماشین زیر پاتون رو بفرشین برای هزینه های زیاد درمان 

من همه چیش رو مطالعه کردم و الان بالای ۷۰۰ نفر بیمه شده دارم. 

اگر بالای ۷۰۰نفر بیمه شده داشته باشی الان باید از ۵تومن هم بیشتر کارمزد بگیری 

بیمه عمر خیلی تبصره داره 

همشو از حفظم که تونستم اینهمه بیمه کنم همه هم سالانه با مبالغ بالا هستن خداروشکر و ترسی ندارن که در اینده چه بلایی سر پولشون میاد فقط بفکر بیمه هستن که خودشون و فرزندانشون بیمه بشن 

اگر بالای ۷۰۰نفر بیمه شده داشته باشی الان باید از ۵تومن هم بیشتر کارمزد بگیری 

همین حدودا میگیرم ولی نیازی نیست که همه جا جار بزنم من چقد میگیرم

چون هم گفتی تازه شروع کردی هم گفتی بالای ۷۰۰نفرو بیمه کردی هم به ۵تومن نرسیده کارمزدت؟

والا من ماهی ۱۵تا بیمه انجام میدادم با کارمزدهای قبلیم سر ۴ماه به ۵تومن رسیدم