2777
2789
عنوان

کسی هست درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 44 پست
متاسفانه پا ب ماهم یعنی کمتر یک ماه دیگه بچم بدنیا میاد واین  چیز خیلی بهم فشار اورده واقعا دیگ ...

خداروشکر شاید با اومدن بچت حال و روزت بهتر بشه ببین من این تجربه رو از اطرافیانم دیدم تو فامیل یه خانومه داریم شوهرش تقریبا مثه شماس ولی اون خانوم بچه هاشو انقد به خودش وابسه کرده انگار با بچه هاش خوشن که دیگه مرده براش اهمیتی نداره سعی کن بچتو وابسته خودت کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر شاید با اومدن بچت حال و روزت بهتر بشه ببین من این تجربه رو از اطرافیانم دیدم تو فامیل یه خا ...

من حتی ب بچه داخل شکمم حسی ندارم و بعضی وقتا ارزو میکنم ک موقعه زایمان بمیره 😔

تو بارداری ک باید بیشتر حواسش بهم باشه😔

اون بلد نیس شمام هورمونات ب هم ریخته. اگ بعد زامان هم حس کردی گریه ت میاد و ....‌ به کسی گیر نده. بخاطر زایمانه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
من حتی ب بچه داخل شکمم حسی ندارم و بعضی وقتا ارزو میکنم ک موقعه زایمان بمیره 😔

توبه توبه😟😟

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
متاسفم که بارداری کاریش نمیشه کرد ولی مرد یخ و بی احساس هیچوقت درست نمیشه خیلی سخته باید خودتو با بچ ...

بعضی وقتا میگم کاش میشد طلاق گرفت ولی میدونم خونوادم حمایتم نمیکنن😔

چند سالشه؟چیزی مصرف نمیکنه؟

۲۸ سالشه ...مشروب خیلی میخوره با الکل ک بدجوری اعصابش رو داغون کردن منم روحیم خیلی ضعیفه تا بهم چیزی بگه گریم میگیره ولی هیچ وقت پیشش گریه نکردم

بعضی وقتا میگم کاش میشد طلاق گرفت ولی میدونم خونوادم حمایتم نمیکنن😔

عزیزم احساس میکنم خیلی ساکت و مظلوم هستی خیلی ذهنم درگیرت شد ایشالله خدا مشکلتو حل کنه توکلت به خدا باشه و ازش بخاه و دعا کن