2777
2789
عنوان

تقاص يا امتحان🥺

147 بازدید | 18 پست

به نظرتون عواملي كه باعث رنجش و ناراحتيمون ميشن تقاص كارهاي بدي كه كرديم هستن يا اينكه امتحاني از طرف خدان ؟؟

خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻‍♀️👼🏻

هیچ کدوم....نتیجه انتخابهای اشتباه خودمونن

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در این رابطه من سخنرانی های اقای پناهیان و گوش کردم به شما هم پیشنهاد می‌دم رای رسیدن به پاسخ ای ...

نتيجه ايي كه از سخنراني ها گرفتي رو دوست عزيز براي ما به اشتراك بزار

نتيجه ايي كه از سخنراني ها گرفتي رو دوست عزيز براي ما به اشتراك بزار

عزیزم من نمی تونم تو چند تا پست کل نتیجه رو بگم یه خرده پیچیدس

از طرفی اگه خود اونا رو بشنوی قطعا بهتر تا چند تا جمله از من بیسواد

به نظرتون يه دختر نازنازي با يه خونواده خوب و پدرو مادر بسيار دلسوز بعد از ازدواجش وارد خانواده ايي ميشه كه فرهنگ پايين افكار بد دارن اما همسر خوبي داره ولي اطرافيانش خيلي بدن تقاصه يا امتحان 

یه سری چیزا ک دست مانیس اما باعث رنجشمونه مث پدر مادر  پس میشن امتحان

اونو میگم نتیجه اشتباه پدرومادر.....خدای زندگی من به من رنجش و سختی نمیده ما آدما خودمون همه رو میسازیم یا برای خودمون یا نسل آینده...البته دیدگاه شما برام محترمه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
به نظرتون يه دختر نازنازي با يه خونواده خوب و پدرو مادر بسيار دلسوز بعد از ازدواجش وارد خانواده ايي ...

تو انتخابش دقت نکرده

به قول كاربر عزيز پدر و مادر انتخابشون دست خود ادم نيست من هميرم بسيار ادم شريفيه ولي پدر و مادري داره كه فرهنگ افكار قديمي و ضعيف و همسرم پشت خانوادشه منم يه دختري بودم كه اصلا توي زندگيم اينجور حرفا و رفتارايي رو نديده بودم توي دنياي خودم بودم و اين تناقض خونواده ها منو بسيار خورد كرده در حدي كه افسردگي حاد گرفتم

من خاستگارايي داشتم كه خونواده هاي با ابرو پولدار با فرهنگ و سطح اجتماعي بالا ولي پسرشون اونجوري من ميخواستم نبوده يا زير سلطه خونواده بوده يا هنوز به بلوغ مالي و فكري نرسيده بودن ولي همسرم تمام اولويت هاي منو داشت فقط خانواده بسيار بسيار خاله زنك و ضعيفي داره نميتونم شرايطو تحمل كنم شايد خدا همه چيو باهم به انسان نميده