2777
2789
عنوان

کیا بچه شون با رحم اجاره ای به دنیا اومدن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 7496 بازدید | 75 پست
انشالا مامان بشی عزیزم نگران نباش خدا بزرگه

ممنون گلم

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم حکم شرعیش اینه که مرد این زنه رو نباید اصلا ببینه

نه ما خودمون یه زن شوهر دار از روستا پیدا کردیم خودمون میریم میاریمش باشوهرو بچه هاش میاد اونی که تو میگی تخمک اهداییه ما خودمون جنین داریم

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
خیلیا از طریق طب سنتی نتیجه گرفتن ...خواستی آدرس بدم

من تبریزم

من شنیدم زیاد شنیدم ...که مرد وسوسه میشه میره سراغش یه پولی هم اونجا بهش میرسه ...ولی خب باید آدم مط ...

اون تخمک اهداییه که تازه اونم صیغه نمی خواد 

رحم اجاره ای هم نمی خواد و بیشتر زنایی که میشن شوهر دار و بچه دار هستن  

حرف نزنی نمیگن زبون نداری خدایی نکرده 😁😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
ولي متاسفانه اينجا به جاي پاسخ به سواالت يا نصيحتت ميكنن يا قضاوتت ميكنن يا اصلا درباره چيزي كه اطلا ...

آره به خدا اومدم سوال بپرسم ولی متأستفانه بر عکس شد

من تبریزم

تو تهران میشناسم کرد افشاری ...عبادیانی ...روازاده 

اگه بتونی پیش نماینده دکتر تبریزیان بری که عالیه 

نماینده هاش میرن شهرهای مختلف برا طبابت

تونت هم درمان مشکلت رو از طریق طب سنتی جستجو کن

ایشاالله که خیره ....

مرسی برام دعا کنید

تو تهران میشناسم کرد افشاری ...عبادیانی ...روازاده  اگه بتونی پیش نماینده دکتر تبریزیان بری که ...

ممنون باشه

اون تخمک اهداییه که تازه اونم صیغه نمی خواد  رحم اجاره ای هم نمی خواد و بیشتر زنایی که میشن شو ...

من نگفتم صیغه میخاد ...میگم شنیدم بعضی مردها میرن سراغ اون زنه .

دوستم خبر داشت که اینجوری شده ...حالا به چه روشی بوده بارداری نمیدونم ...

شما هم کمی محترمانه تر صحبت کنی صحیح تره😄😃😀

من نگفتم صیغه میخاد ...میگم شنیدم بعضی مردها میرن سراغ اون زنه . دوستم خبر داشت که اینجوری شده ...ح ...

شما هم کمتر در مورد چیزی که نمی دونی اظهار نظر کنی خیلی صحیح تر تره 

طرف مشکل داره مجبور رحم بگیره اون تو میگی شوهرت میره سراغ طرف!!!!!!!

پس به دیگران درس نده 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
شما هم کمتر در مورد چیزی که نمی دونی اظهار نظر کنی خیلی صحیح تر تره  طرف مشکل داره مجبور رحم ب ...

به خدا اگه زنه قیافش زشت ودهاتی نبود داشتم منصرف میشدم عوض اینکه روحیه بدن میان فاز منفی میدن

هیچ کس نبود کمکم کنه بهم روحیه بده

به خدا اگه زنه قیافش زشت ودهاتی نبود داشتم منصرف میشدم عوض اینکه روحیه بدن میان فاز منفی میدن

محل نده 

حرف مفت زیاد میزنن خیلیا 

خوب کردی روستایی گرفتی سالم ترن فقط حواست به دبه دراوردنشون باشه و اینکه کلاش نباشن و وجدان داشته باشن 

با یه وکیل مشورت کن