2777
2789
عنوان

کیا بچه شون با رحم اجاره ای به دنیا اومدن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 7495 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینجا کسی جواب درستی نمیده  همه مسخره می کنن یا نمکدون بازی درمیارن از بس که بعضی هاشون ب ...

آره من گفتم مامانایی که بچه شون با رحم اجاره ای به دنیا اومدن بیان ولی...!

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

[QUOTE=98208414]خدانکنه عزیزم.جدی همچبن چیزی هست؟برای بچه بعدیم استفاده کنم[/QUOTدکترا میگن هست

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
آره من گفتم مامانایی که بچه شون با رحم اجاره ای به دنیا اومدن بیان ولی...!

همیشه همینه 

همشونم میان سوال میپرسن انگار گوگل اختراع نشده هنوز 😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
عزیز چندسالته

8بار انتقال منفی داشتم ویگه خسته شدم رو آوردم به رحم اجاره ای که شاید منم مامان بشم

دوستان گفته هورمونا تحریک میشن سینه به شیر میاد کجاش گفته شیرو زیاد میکنه؟؟ بعد شما که بچه شیر میدی میتونی قرص بخوری شیرت زیاد بشه؟ شما مسکنم با اجازه دکتر باید بخوری یکم دقت کنین شاید این خانوم هورموناشون تحریک شد ولی کم شیر بود

آخه نزدیکی که ندارن، از طریق تزریقه، یعنی میگی چون برا زنه هی پول میدنو اینا باعث اشنایی میشه؟

من شنیدم زیاد شنیدم ...که مرد وسوسه میشه میره سراغش یه پولی هم اونجا بهش میرسه ...ولی خب باید آدم مطمئن و شوهردار پیدا کنی .

جدیدا مد شده خانومها که مشکل بارداری ندارن میرن اینکارو میکنن که راحت باشن .

چرا خودت بچه نمیاری

مشکل ایمنی و رحمم کوچیکه