2777
2789
عنوان

کیا بچه شون با رحم اجاره ای به دنیا اومدن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 7496 بازدید | 75 پست
شما هم کمتر در مورد چیزی که نمی دونی اظهار نظر کنی خیلی صحیح تر تره  طرف مشکل داره مجبور رحم ب ...

گفتم مواظب باش .....یه آدم مطمئن پیدا کن ....

چند بار بخون👆👆 شما درجریان این اتفاقات نیستی که خبر نداری ......ضمنا  اسی خودش هست جانشین لازم نداره .

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1138198/رحم-اجاره-ای

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محل نده  حرف مفت زیاد میزنن خیلیا  خوب کردی روستایی گرفتی سالم ترن فقط حواست به دبه دراو ...

نه بیچاره ها خیلی سادن میگن پول نمیخوایم وقتی بچه به دنیا اومد بدین

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

تو قسمت سرچ نی نی سایت بزن رحم اجاره 

تاپیکاش میاد 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

[QUOTE=98211458]تو قسمت سرچ نی نی سایت بزن رحم اجاره  تاپیکاش میاد [/QU😘😘😘

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
تخمک اسپرم واز مادر پدر اصلی میگیرن بعد انتقال میدن به رحم یه خانوم دیگه بعد از به دنیا اومدن بچه رو ...

اها چرا خودت باردار نمیشی خودت بشی لذتش بیشتره که

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡

فدات شم دوس دارم خودم بشم ولی نمیشه دکترا میگن نمیتونی باردار بشی نازایی دارم 10 ساله

من شنیدم زیاد شنیدم ...که مرد وسوسه میشه میره سراغش یه پولی هم اونجا بهش میرسه ...ولی خب باید آدم مط ...

دقیقا، خیلی این دور زمونه باید آدم حواسش به شوهرش باشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

شنیدم حکم شرعیش اینه که مرد این زنه رو نباید اصلا ببینه

اِ چه حکم خوبی 😂😂😂😂

بالاخره یه چیزی بنفع ما خانوما هم گفتن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

فدات شم دوس دارم خودم بشم ولی نمیشه دکترا میگن نمیتونی باردار بشی نازایی دارم 10 ساله

اخه بعد اون خانوم یه حسی نسبت به بچه ای که 9 ماه توشکمشه پیدا نمیکنه یه جوری نمیشه 

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡

لطفا لطفا لطفا از ابتدا بخونید خداوندا این بنده هات کین که اینقدر راحت اظهار نظر میکنن بنده خدا میگه نازایی دارم نمیشم بعد میای از لذت بارداری خودش میگی هیچوقت کلامتونو بی مهابا رها نکنید تو ذهن کسی ابتدا بسنجید بعد اظهار فضل بنمایید

سلام عزیزم منم میخام این کار و کنم واقعا بعضیا چرا اطلاعات ندارین اظهار نظرمیکنین ،

عزیزم منم شنیدم میشه دارو میزنن هورمون ها تحریک میشه اما بنظرمن همون شیر خشکیش کن خوبه انشالله نی نیت سالم بیاد

خدایا همه مریضا روشفابده💔💔💔❤