2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

71 بازدید | 4 پست

سلام ،درحال اقدام برای بارداری هستم،این ماه با توجه به مشکل ذخیره کم تخمدان و جواب ندادن به داروهای شیمیایی قرص ویتاگنوس واگنوگل مصرف کردم،روز ۱۹سیکل با توجه به درد پهلو سمت راست شکمم متوجه ازاد شدن تخمکم شدم،روز ۲۵سیکل سونو انجام دادم و دوفولیکول ۲۳و۱۷ هم داشتم ،از روز ۲۸سیکلم دچار لکه بینی به مدت ۱هفته شدم که با مراجعه به دکتر زنان ۲عدد امپول پروژسترون زدم،ولی نزدیک به ۴۰روز که از پریودی خبری نیست ومن همیشه سیکلای منظمی داشتم که ۲۸تا ۳۰روزه بوده،میخواستم بدونم ایا احتمال بارداری اصلا در من وجود داره؟؟؟چند روزه که دل درد وکمر درد شدیدی دارم ولی پریود نمیشم،لطفا راهنماییم کنید

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

ذخیرت تخمدانت چندبود

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذخیرت تخمدانت چندبود

۰.۴😐البته سال ۹۵ ،۰.۲ بود سال ۹۷ مجدد ازمایش دادم و۰.۴شد

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
چجوری متوجه آزادیش شدی؟

از درد شدیدی که داشتم و تو سونو مایع ازاد تو لگن مشاهده شد