2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با برنامه نبوده  ولی همیشه شوهرم صبحانه کامل میخورد این خیلی تاثیر داره سیب گلابی هم هر دومون ...

شوهرمن ک صبحانه نمیخوره حالت تهوع میگیره.فقط ساعت11.10ی چیزی بایدبخوره.

میوه هم اصلا دوس نداره بزور ندم نمیخوره.پس چرا من پسردارم؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
عزیزم من ی دختر نازدارم  برای بعدی میخام اقدام کنم همسرم و‌خودم خیلی پسربچه هارو دوسداریم...می ...

متوجه شدم عشقم❤❤❤خدا دخترتون حفظ کنه وبه زودی زودصاحب یه پسر نازم بشین

خدا بهت بده آن شاء الله  اسی چرا ای وی اف و اینا نمی.کنی ک تشخیص جنسیت هم بشه میگن قبل اقدام ...

ای وی اف گرونه و‌این که احتمال اینکه ب تولد برسه۳۰درصده...و اینکه ای وی اف میگن خیلی درد و عوارض داره...شما کسیو میشناسی ک ای وی اف جنسیت کرده باشه

من نه به نیت پسر دار شدن اما کلن گرمیجات بیشتر میخوردم همیشه چون دوست داشتم و اینکه اغلب قبل از همسر یا با هم به ارگاسم میرسیم

الانم تو دلیم پسره

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
رابطه ی عمیق😁خیلی عمیق🙊😂😂😂

😂😂😂😂😂خیلی خیلی خیلی خیلی عمیق 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
استرس نداشته باشید موقع اقدام ریلکس باشید فقط ب فکر لذت از رابطه باشین و هر دو عطش داسته باشین برای ...

به نظر من هم استرس خیلی مسئله مهمیه. من شنیدم کسایی که توی محیط استرس زا هستن بیشتر دختر دارن. 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود

سلام گلم برای پسردارشدن اولا بایدتوکلت بخداباشه وازخودش بخوای دوما فقط گرمیجات مصرف کنید واینکه طبع همسرتون گرم باشه وهم چنین شما ازسه ماه قبل شربت عسل وسیاهدانه بخور توبرنجت همیشه زیره بریزشربت هات روبا شیره نبات بخور سیب وموز وانبه وکسمش وخرما زیاد مصرف کن واینکه حتما تواقدام سعی کن ارگاسم بشی.

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️