2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن با ای وی اف یا نمی دونم ای یو آی هم میشه صددرصد تعیین جنسیت کرد که البته قطعن هزینه بر هست

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
شوهرمن ک صبحانه نمیخوره حالت تهوع میگیره.فقط ساعت11.10ی چیزی بایدبخوره. میوه هم اصلا دوس نداره بزور ...

شاید از نظر ژنتیک پسردار میشن همسرتون برادر بیشتر داره یا خواهر بچه هاشون چی ؟

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

عزیزم اگ خدا ب ینفردخترمیده یا پسر حتما لیاقت نگه داشتنشوداره.مادرشوهرمن بعد3تادختراونم بارازونیازوکلی صدقه و...پسردارشده ینی داشته دیوونه میشده ک چراپسرنداره.چون خدانمیخاسه انگاربزورگرفته الان ک من میشم عروسش همیشه اذیتم کرده متلک میگ وحتی باپسریکی یدونش دعواداره.منم میگم ک لیاقت نداشته عروس نگه داره.

حالا ازاون ورشوهرخالم بااینکه پسرنداره دستشم تنگه ولی واس3تادختراش جهیزیه کامل و عروسی خوب گرفتش.

خدامیدونه ب کی دختربده ب کی پسر

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
میگن با ای وی اف یا نمی دونم ای یو آی هم میشه صددرصد تعیین جنسیت کرد که البته قطعن هزینه بر هست

آی یو آی صددرصد نیست..هزینه ش هم الان دو تومنه از ای وی اف خیلی ارزونتره‌ و بی ضررهم هس

شاید از نظر ژنتیک پسردار میشن همسرتون برادر بیشتر داره یا خواهر بچه هاشون چی ؟

خواهر داره خودش تک پسره اتفاقا

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
خواهر داره خودش تک پسره اتفاقا

چه جالب این نظریه هم رد شد خدا پسرتونو نگه داره عزیزم 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
عزیزم من طبعم خیلی گرمه و بچمم پسره  از نظر علمی نمیدونم ولی شنیدم اگه زنی طبعش گرم باشه پسرزا ...

عزیزم‌ شما سفید پوست هستین

چاق یا لاغر

غداهای نمکی میخورین بیشتر یا‌ بی نمک

ببخشید برای اینکه گفتین طبعتون گرمه میپرسم