2777
2789
عنوان

با شوهر عصبی و تند خو چیکار کنم 🙁😢

| مشاهده متن کامل بحث + 53220 بازدید | 86 پست
شایدم یاد نداده  توسعی کن یادش بدی رامش کنی ...خیلیادیدم شوهراشون وحشی و عصبی بودن ولی خانومه ...

باید همین کارو بکنم باید انقد سیاست به خرج بدم که رامم بشه ولی چجوری 🙁🙁 اخه بدبختی با هیچی هم رام نمیشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باباش خدابیامرز وقتی ۱۲ سالش بوده فوت شده ..ولی من مقصر مادرشو میدونم چون اونم قربون صدقه رفتنشم با ...

اره دیگه ،متاسفانه خودمم تو شرایط بد بزرگ شدم ولی باز بهتر لز شوهرمم چون مطالعه داشتم و به مشکلم اگاهم ولی شوهرم نمیفهمه مشکل از کجاس میگه.من اینجوری افریده شدم

برسه روزی که منم تیکر بزنم

[QUOTE=98177318]من خودم عصبی ام مثل شوهرت اصلا فک نکن اینجور ادما با بحث و یک به دو و قهر خوب میشن بلکه با اینکارا ب ...[/QUOT

بعضی وقتا دلم براش میسوزه بیشتر واسه خودش ناراحتم تا خودم دلم میخواد یه کاری کنم براش تا ارامش بیاد تو وجودش واسه همیشه ولی تو یه خانواده ای بزرگ شده که من فقط مقصر مادرشو میدونم همین

اره دیگه ،متاسفانه خودمم تو شرایط بد بزرگ شدم ولی باز بهتر لز شوهرمم چون مطالعه داشتم و به مشکلم اگا ...

همین که میدونن کارشون رفتارشون ایراد داره ولی درستش نمیکنن این ادمو میسوزونه به خدا اگه اون یه قدم بیاد جلو من صد قدم میرم جلو به خاطرش 

همین که میدونن کارشون رفتارشون ایراد داره ولی درستش نمیکنن این ادمو میسوزونه به خدا اگه اون یه قدم ب ...

میگه من همینم که هستم ،توخودتو عوض کن ،منم عوض شدم ، سکوت کردم و فرو رفتم تو خودم دارم سعی میکنم خودمو بیشتر دوستداشته باشم تو این دنیای لعنتی هرکی به من رسید خود خواه بود ،پدرم مادرم خانوادم حالا هم این. به درک 

اونایی که میگید مدارا وسیست به ماهم یاد بدید

مدار و سیاست تو طولانی مدت حتما جواب میده ،ولی منو روز به روز ضعیفتر میکنه مخصوصا جنگو جدال زیاد یه زمانی خوب میشه که من دیگه خوب نیستم

میگه من همینم که هستم ،توخودتو عوض کن ،منم عوض شدم ، سکوت کردم و فرو رفتم تو خودم دارم سعی میکنم خود ...

پس زندگی مشترک واسه چیه 🙁🙁اینجوری پیش بره که میشم یه زن افسرده بدون هیچ ارزویی

وای خدا من بودم که یه دعوا را مینداختم 

دعوا راه بندازم خودم عصبی میشم فقط ‌.تا یه مدت جو خونه بد میشه... مردا یا سرکان یا بیرونن برا همین زود یادشون میره ولی ما خانوماییم ک میشکنیم .برا همین زدم به بی خیالی

شوهرم ادم خوبیه مهربونه تو همه چی باهام مشورت می کنه حتی مسایل کاریش .اخلاقش خوبه.فقط دوتا عیب داره محبتای منو نمی بینه وزود عصبانی میشه.دیشب باید میرفت مسافرت کاری ازعصر من هول بودم شام درست کردم وسایلش اماده کردم بچه بغل با یه دست همه کار کردم که اون استراحت کنه میخاد بره موقع رفتن چون دیرش شده بود ومیخاست منو بذاره خونه مامانش من بچه بغلم کیف وظرف غذای بچه هم دستم بود اقا فقط کیفش بردات ورفت تازه میگه چرادیر میای من با اون وضع باید لامپا رو خاموش کنم درو قفل کنم ودیر هم نشه اخرشم دعوامون شد وبی خداحافظی رفت تا الام هم زنگ نزده گفتم عیب نداره زنگ زدم جوابمونداد

پس زندگی مشترک واسه چیه 🙁🙁اینجوری پیش بره که میشم یه زن افسرده بدون هیچ ارزویی

نمیدونم والا ولش کردم دیگه کلا خنثی شدم نمیدونم چم شده اصلا ناراحت نمیشم دیگه کلا جوابشم نمیدم عجیب غریب شدم گریم اصلا نمیاد دیگه حرفمم نمیاد اصلا