2777
2789
عنوان

با شوهر عصبی و تند خو چیکار کنم 🙁😢

| مشاهده متن کامل بحث + 53197 بازدید | 86 پست

من الان ی ساله ک ازدواج کردم شوهرم ب شدت عصبیه یجوری ک وقتی عصبی میشه هیچی حالیش نیس سره کوچیک ترین چیزم دعوای بزرگی میوفته و بدترین اخلاقش اینک پدر مادرشو ت زندگیمون دخالت میده بلافاصله زنگ میزنه ب اونا و همینم باعث میشه دعوان جدی تر بشه 😔 و کارش ب جایی رسیده ک دست رو من بلند میکنه وقتیم ک میزنه هیچ احدی جلودارش نیس😑 و الانم گیر دادن ک بچه بیار اگ بچه بیاد همه اینا حل میشه و منم الان نمیخام بچه‌دار بشم با این شرایطی ک داره 

چیکار کنم😢😢😢؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم عصبی ام مثل شوهرت اصلا فک نکن اینجور ادما با بحث و یک به دو و قهر خوب میشن بلکه با اینکارا ب ...

اوون توهین کنه و تو هی زبون نرم چطور آخه من نمیفهمم.

شوهر من سر یه موضوع پیش پا افتاده .جلو بچم بهم گفت میزنم دهن تو پرخون میکنم از این بعد لال شو .بعد من هم که کلی همه جوره بهش تا یک ساعت قبل عشق میدادم و مهربونی و ...حقم اینه و طرف نباید فهم و شعور داشته باشه و اون میخواد بزنه تو دهنی که عاشقانه ترین کلمات و بهش میگه و الان میگه لال شو.

منم از اون روز لال شدم و جز موارد ضروری باهاش حرف نمی زنم. به من میگه بهترین کلمات محبت آمیز و بهم بگو و من چند ساله اینطوری صداش میکنم ولی خودش هیچی. بهش هم گفتم که منم نیاز دارم به کلمات محبت آمیز ولی ...

وقتی باهاش با آرامش صحبت میکنم و خواستم و میگم که چرا توهین کردی میگه سوسول نباش زیاد لیلی به لالات گذاشتم و حقت بود که گفتم و عصبانیم کردی میگم منم حق دارم تو عصبانیت توهین کنم میگه نه من مردم تو زنی حق نداری ...

من واسه خودم هیچ راهی نمی بینم البته بگم حدود۱۰جلسه مشاوره رفتیم و تئوری ها رو خوب بلده ولی عمل نمی کنه فقط شعارش اینه تا زمانیکه تو خط من باشی باهات خوبم والا هیچی...

البته در مورد حتی دختر ۵ سالم هم همین حرف و میزنه و با کوچکترین اشتباهش دعوا و کتک و جریمه...

خدایا شکرت...
ماهم همنیجوریم عزیزم فقط من یه ساله عروسی کردم الان دوروزه از هم دوریم بهم میخوریم جرقه میزنیم نمیدو ...

عزیزم اگه همسرت عصبیه خیلی مشاوره برو درستش کنی اگه نشد قرص اعصاب اگه نشد جدایی . به هیچ عنوان بچه نیار که مث ماها بیچاره نشی .

دوره ی همسرداری تو امضام شرکت کن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
عزیزم همون اول باید توجه میکردی...اخلاق خیلی مهمه..از هرچی که ایشون داشتن ،مهمتر..اینم چیزی نبوده که ...

سلام

اصلا به این چیزا نیست ینی اصن اولش معلوم نمیکنه ما ۲ سال عقد بودیم ولی اینجوری نبود اصلا ولی الان دو ساله عروسی کردیم اینجوری شده