2777
2789
عنوان

با شوهر عصبی و تند خو چیکار کنم 🙁😢

| مشاهده متن کامل بحث + 53186 بازدید | 86 پست

من خودم عصبی ام مثل شوهرت اصلا فک نکن اینجور ادما با بحث و یک به دو و قهر خوب میشن بلکه با اینکارا بدتر و بدتر میشه شوهرت تنها راهت مهربونی کردن و عشق ورزیدنه ادم عصبی زود هم مهربون میشه فقط و فقط زبون نرم دیگه راهی نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همون اول باید توجه میکردی...اخلاق خیلی مهمه..از هرچی که ایشون داشتن ،مهمتر..اینم چیزی نبوده که ...

گلم همه از اول اینجوری نیستن.....درست نیست اینو ب کسی ک داره درددل میکنه بگیم

از شوهرررر هیچی نگین ک من دلم خونه .یه پتو دادم برده پتوشویی ،چند وقت پیش نرخ یک نفره ۷ بود .الان شده ۱۰ اقا پیام داده ک تو نمیتونی پتو رو خودت بشوری ک من این همه پول ندم ! بزور خودمو نگهداشتم بحث راه نندازم 😐😡😠

عزیزم اولا زندگی هیچکس گل و بلبل مطلق نیست زندگی بالا و پایین داره، دوما تا ۵،۶ سال اول زندگی تا اخلاق طرفین دستشون بیاد همینطوره. پس نه نگران باش نه ناراحت، کم کم متوجع میشی چیا ناراحتش میکنه انجام نمیدی همه چی خوب میشه 🌷

باسمک الله الکبیر العظیم الملک الحق المبین
ماهم همنیجوریم عزیزم فقط من یه ساله عروسی کردم الان دوروزه از هم دوریم بهم میخوریم جرقه میزنیم نمیدو ...

چرا اخه بعضی مردا اینجورین من که میگم اینا تو تربیتشون مشکل دارن من داداش خودم با زنش مثل پرنسسا رفتار میکنه دروغ چرا بعضی وقتا به زنداداشم حسودیم میشه 

گلم همه از اول اینجوری نیستن.....درست نیست اینو ب کسی ک داره درددل میکنه بگیم

عزیزم..ایشون نگفت که مشکل خاصی دارن که عصبی بشه بخاطر اون،یعنی از اول بوده

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
ولی در اصل شما برنده میشی..... من هر وقت سکوت کردم نتیجه مثبت گرفتم برعکس هروقت از در جبهه گیری و ...

اره درسته. حق باشماس ،

چند وقت پیش با خانواده خودم به مشکل خوردم باهمسرم دعوام. شد سرهمون موضوع ،بد دعوامون شد هلم داد سرم خورد به گلدون و سایلای خونمو پرت کرد ، خودمو چندین بار پرت کرد و فوحش داد خیلی گریه کردمو و.... ولی از اون موقع انگاز شوکه شدم و یه چیزی تومن تکون خورده هرچقد غر میزنه و ناراحت میشه و داد میزنه واکنشی نشون نمیدم ،اصلا گریمم نمیاد دیگه بغض میکنما ولی هرکاری میکنم گریه کنم نمیتونم نمیدونم چمه

برسه روزی که منم تیکر بزنم
ببین چیا باعث عصبانتیش میشه سعی کن جلوش رعایت کنی باور کن اگ مثل خودش رفتار کنی وضع بهتر نمیشه که هی ...

همه چی عصبانیش میکنه بعضی وقتا میگم مادرش بهش زنداری یاد نداده یاد نداده که با زنت باید چطوری رفتار کنی...اره واقعا راست میگی مثل خودش رفتار کنم میشه جهنم خونمون

عزیزم همون اول باید توجه میکردی...اخلاق خیلی مهمه..از هرچی که ایشون داشتن ،مهمتر..اینم چیزی نبوده که ...

به خدا اوایل بهتر بووود هر چیز من عصبانیش میکنه بعضی وقتا انقد خوووب میشه میگم خدایا بهتر از شوهر من رو زمین نیست ولی بعضی وقتا انقد بد میشه میگم بدتر از این ادم روی زمین نیست..

همه چی عصبانیش میکنه بعضی وقتا میگم مادرش بهش زنداری یاد نداده یاد نداده که با زنت باید چطوری رفتار ...

شایدم یاد نداده 

توسعی کن یادش بدی رامش کنی ...خیلیادیدم شوهراشون وحشی و عصبی بودن ولی خانومه اینقدباسیاست بوده کوتاه اومده یجوری قلق شوهرشو پیداکرده درستش کرده

چرا اخه بعضی مردا اینجورین من که میگم اینا تو تربیتشون مشکل دارن من داداش خودم با زنش مثل پرنسسا رفت ...

بله تربیتشون مشکل داره باباشم همینجوریه اینقد تو بچگی متهم شدن و دستور شنیدن الان همون رفتارو با دیگران میکنن

برسه روزی که منم تیکر بزنم
بله تربیتشون مشکل داره باباشم همینجوریه اینقد تو بچگی متهم شدن و دستور شنیدن الان همون رفتارو با دیگ ...

باباش خدابیامرز وقتی ۱۲ سالش بوده فوت شده ..ولی من مقصر مادرشو میدونم چون اونم قربون صدقه رفتنشم با دعواس دیگه اون مادر به بچه چی میخواد یاد بده اخه