2777
2789
نا امیدی خودش جلو اتفاقای خوب رو میگیره امیدوار باش و همیشه شاکر خدا باش ... خدا هواسش به همه بنده ه ...

😭😭😭هر ماه با امید و ارزو گذروندم هر وقت پریودم عقب میفتاد فکر میکردم دیگه باردارم و هر سری با جوابای منفی رو به رو شدم ،خیلی سخته هر بار ببینی منفی میشه ،هر بار افسرده شی و کلی گریه کنی

میخواهم بهترین باشم 🙌
خدا به من چند قلو میده ؟ منم ۳ بار داغ دیدم ولی یکیش بهم نمیده خیلی تنهام و دلشکسته 

ان شاءالله برای شما و همه منتظرا روزای پر از بچه در پیشه 😀😄

همه چیز عالیه 🌹 خدایا متشکرم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله برای شما و همه منتظرا روزای پر از بچه در پیشه 😀😄

فکر نکنم عزیزم من۲ سال فقط از دست میدم خدا پسرم گرفت دلم شاد نکرد دو تا دیگم گرفت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
😭😭😭هر ماه با امید و ارزو گذروندم هر وقت پریودم عقب میفتاد فکر میکردم دیگه باردارم و هر سری با جوا ...

میفهمم ولی خدا بزرگه حتما دلیلی وجود داره 

ابجی منم ۵ سال صبر کرد بی دلیل باردار نمیشد هم خودش سالم بود هم همسرش بعد از ۳ سال دیسکشو عمل کرد و دوسال ورزش و فیزیوتراپیش طول کشید الان طبیعی بارداره

قربانت خدا به همه کمک کنه برای قضیه خواهرش بیشتر دلم گرفت

اره عمر ادما دست خداست درسته زجر کشید ولی میگن اونایی که سرطان باعث مرگشون میشه مستقیم میرن تو بهشت... 

ممنون مهدیه جان، برای خواهرش هم گریه کردم ولی برای خودش اشک شوق ریختم. خیلی قشنگه وقتی آدم مهربونی خدا رو لمس می‌کنه. از این شادی ها قسمت تک تک منتظرا🌹😍🐣

ممنون که مهربونی خدا رو پخش می‌کنی🌹🌹🌹

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم. من دو بار سقط داشتم.یه بار تو مطب دکترم،خانمی که دوقلو باردار بود،بهم گف ...

خیلی قشنگ بود عزیزم از پیامت اسکرین گرفتم داشته باشم.

من گاهی خدا رو به اسم هاش صدا میزنم خیلی آروم میشم. حواسم به اسم جبار خدا نبود. واقعاً هم تمام اسم های خدا برازندشه🌹🌹🌹

اگه میشه با تو دلیهای نازت برای من هم دعا کن دیروز فرشته تو دلی من هم آسمونی شد.

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
میفهمم ولی خدا بزرگه حتما دلیلی وجود داره  ابجی منم ۵ سال صبر کرد بی دلیل باردار نمیشد هم خودش ...

چقدر ناراحت شدم برای خواهر عزیزت😓

خدا چهارقلوهای نازتو بهت ببخشه چندتا دخترن چندتا پسرن؟😍😍😍

من خودم دوساله منتظرم ولی ناامید نیستم شمام برام دعا کنید

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
ممنون مهدیه جان، برای خواهرش هم گریه کردم ولی برای خودش اشک شوق ریختم. خیلی قشنگه وقتی آدم مهربونی خ ...

منم همینطور توی این ماجرا توی تمام غم و اندوهش یه امیدی وجود داره که قلب ادمو اروم میکنه میشه گفت ایمان ادمو به معجزه زیاد میکنه

چقدر ناراحت شدم برای خواهر عزیزت😓 خدا چهارقلوهای نازتو بهت ببخشه چندتا دخترن چندتا پسرن؟😍😍😍 من ...

عزیزم ماجرا مربوط به من نیست یه خانم تو اینستا گذاشته بود کل ماجراشم همین بود که براتون فرستادم.

ان شاءالله خدا یه نی نی خوشگل و ناز هدیه کنه عزیزم

عزیزم ماجرا مربوط به من نیست یه خانم تو اینستا گذاشته بود کل ماجراشم همین بود که براتون فرستادم. ان ...

در هر صورت مرسی که تاپیکت پر از امید بود

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
منم همینطور توی این ماجرا توی تمام غم و اندوهش یه امیدی وجود داره که قلب ادمو اروم میکنه میشه گفت ای ...

موافقم  و لااایک بهت مهدیه جان بابت انرژی بالات 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده