2777
2789
خیلی قشنگ بود عزیزم از پیامت اسکرین گرفتم داشته باشم. من گاهی خدا رو به اسم هاش صدا میزنم خیلی آروم ...

عزیزم بزودی این اسم زیبای خدا برات تعبیر میشه و بعدا حکمت این امتحانات رو میفهمی.مطمئنم مادر یه بچه سالم و باهوش میشی😘

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری اولم بسیار وحشتناک بود از اول بارداری تا زایمان افتضاح ،بعد از تولد تازه سختی هامون شروع شد ...

عزیزم خداروشکر خدا براتون نگهشون داره 😘🌹

همه چیز عالیه 🌹 خدایا متشکرم 💖
عزیزم بزودی این اسم زیبای خدا برات تعبیر میشه و بعدا حکمت این امتحانات رو میفهمی.مطمئنم مادر یه بچه ...

ان شاالله 🌹🌹🌹

ممنون عزیزم از دعای خوبت😍

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
ان شاالله 🌹🌹🌹 ممنون عزیزم از دعای خوبت😍

من عاشق شعر امضای شما هستم.

با اجازه اسکرین گرفتم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
من عاشق شعر امضای شما هستم. با اجازه اسکرین گرفتم.

ممنون عزیزم منم از جایی برداشتم😉

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.