2777
2789

خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم.

من دو بار سقط داشتم.یه بار تو مطب دکترم،خانمی که دوقلو باردار بود،بهم گفت که خدا جباره یعنی جبران میکنه.اون خانم هم قبل از دوقلوهاش،دو تا سقط داشت.

خدا برای منم جبران کرد.الان منم دوقلو دارم....

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این چیزا رو به فال نیک میگیرم.خواهرش فوت کرده چن بار هم سقط داشته ولی الان در عوض خدا بهش چهار قلو داده و دل همه خانواده شاد شده.من وقتی زایمان کردم دقیقا اون روز سالگرد برادرشوهرم بود که خیلی جون بود و خانمش روز فوت ۳ماهه باردار بود ولی بعد از تولد بچه رفت و دیگه نزاشت خانواده شوهرم بچه رو ببینن خیلی غصه میخوردن .مادر شوهرم همیشه میگه ولی خدا در عوص به شما دوقلو داد.اونم اینکه  سالگرد پسرش بدنیا اومدن.خیلی بچه ها رو دوس دارن و نسبت بهشون حساسن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
کاش خدا به دل منم یه نگاهی بکنه و بچه سالم نصیبم کنه، بچه قبلیم ماژور بود😔

ماژور چیه عزیزم؟

عزیزم به حکمت خدا شک نکن مطمئن باش خدا صلاحتو میخواد و بوقتش حاجت دلتو میده مثل خیلیای دیگه گلم...

منم یه سقط داشتم

همه چیز عالیه 🌹 خدایا متشکرم 💖

من یه پسر دارم که سره بارداریش نزدیک 30 کیلو اضافه وزن گرفتم و افسردگی حین بارداری و پس از زایمان گرفتم ، واسه همین از زایمان متنفرم ولی همیشه دلم 4 تا بچه سالم و صالح میخواست ، 2 تا دختر 2 تا پسر ، 1 پسر که دارم ،دوست دارم بارداریه بعدیم 3 قلو باشه 2 تا دختر 1 پسر ، ولی میترسم بازم اون اضافه وزن وحشتناک که بعدش کلی ترک پوست و افتادگی پوست هست سراغم بیاد یا اون افسردگی 

اگه میشه از تهه دلتون واسه سلامتیه خانواده م و اگه خدا صلاح بدونه واسه بارداریه 3 قلوییم دعا کنین ، دعا کنین هم حال روحی و جسمیه من و هم بچه هام سالم باشه 🙏🙏🙏🙏 اگه دعا کردی لایکم کن 

من یه پسر دارم که سره بارداریش نزدیک 30 کیلو اضافه وزن گرفتم و افسردگی حین بارداری و پس از زایمان گر ...

عزیزم ان شاءالله خدا پسرتو برات حفظ کنه و سه قلو بار دار بشی دوتا دختر یه پسر سالم و شاد بارداری راحت و بدون دردسر داشته باشی من برات صلوات میفرستم 🌹

چی میشه خدا دل منه نا امید رو هم این ماه شاد کنه😭دارم افسرده میشم

نا امیدی خودش جلو اتفاقای خوب رو میگیره امیدوار باش و همیشه شاکر خدا باش ... خدا هواسش به همه بنده هاش هست ولی ناامیدی یعنی شک به قدرت خدا عزیز دلم