2777
2789
عنوان

کیا بچشون وقتی هیجانی میشه....

1677 بازدید | 27 پست

پسرم وقتی هیجانی یا خوشحال میشه یا اصلا تو حالت عادی انگشتشو گاز میگیره و همزمان با اون یکی دستش میزنه سرش.کی بچش اینجوری بوده؟ چیکارش کنم.یه بچه تازه دنیا اومده دارم نکنه از حسودی به اون اینکارو میکنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردیا هم یه مدت ذوق میکرد میزد تو سرش. چند بار منو پدرش نخندیدیم و جدی گفتیم چه کار بدی میکنی. فهمید راه خوبی برای جلب توجه بیشتر نیست و ترکش کرد. 

لازم نیست واکنش زیادی نشون بدید، همین که بفهمه کارش جذاب نیست و ناپسنده و باعث جلب توجه نمیشه، خودش ترک میکنه.

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
بردیا هم یه مدت ذوق میکرد میزد تو سرش. چند بار منو پدرش نخندیدیم و جدی گفتیم چه کار بدی میکنی. فهمید ...

دوست عزیزم پسر من خیلی زیاد انجام میده این کارو طوری که اون انگشتش که گاز میگیره همیشه متورم و قرمزه. تقریبا هر ساعت انجامش میده .خیلی نگرانم کرده خیلی هم گفتیم نکن ولی برعکسش بدتر میکنه

عزیزم پسرتون وقتی کار خوبی می کنه خیلی بهش توجه کنید

احتمالا از اون کارش توجه شما رو گرفته، هرچند به صورت دعوا، به صورت تعجب زیاد، به صورت خنده

این بار اینکارو کرد اصلا انگار ندیدید ولی وقتی کار خوبی کرد بلافاصله تعریف بکنید و تشویقش بکنید تا بدونه برای جلب توجه هرکاری نکنه

دوست عزیزم پسر من خیلی زیاد انجام میده این کارو طوری که اون انگشتش که گاز میگیره همیشه متورم و قرمزه ...

بهترین‌راه بی توجهی وقتی یه کار بد رو زیاد تکرار میکنه یجوری وانمود کنید که اصلا نمیبینید اون دست میکشه الان تکرار میکنه چون واکنش شما رو دیده

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 
بهترین‌راه بی توجهی وقتی یه کار بد رو زیاد تکرار میکنه یجوری وانمود کنید که اصلا نمیبینید اون دست می ...

بخدا یع مدت بی توجهی میکردم باز ادامه داد الان دیگه روانی کرده منو میبینم محکم میزنه تو سر خودش داد میزنم سرش

عزیزم پسرتون وقتی کار خوبی می کنه خیلی بهش توجه کنید احتمالا از اون کارش توجه شما رو گرفته، هرچند ب ...

بله درسته خیبی واکنش نشون دادیم به این کارش.در حدی که بهش میگم اینکارو کنی میبرمت دکتر!!!

نادیده گرفتن بهترین راهه.دختر من از وقتی خواهرش بدنیا اومد ناخنشو میخورد.اولا خیلی بهش میگفتم ولی یه ...

از فردا سعی میکنم هیچ واکنشی نشون ندم به پدرش و خانواده خودمم میگم هیجی نکن ببینم بهتر میشه

بخدا یع مدت بی توجهی میکردم باز ادامه داد الان دیگه روانی کرده منو میبینم محکم میزنه تو سر خودش داد ...

دلش توجهتونو میخواد نمیدونه چجوری باید این کار رو انجام بده 

کارای بدشو نادیده بگیر وقتی پسر خوبیه بهش محبتتو بیشتر کن نذار تشنه بمونه 

کم کم از سرش میره 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم