2777
2789
عنوان

کیا بچشون وقتی هیجانی میشه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 27 پست
دوست عزیزم پسر من خیلی زیاد انجام میده این کارو طوری که اون انگشتش که گاز میگیره همیشه متورم و قرمزه ...

دچار کمبود توجه شده یا خودش اینطور حس میکنه که شما دیگه بهش توجه کافی ندارید. برای همین با این حرکت داره جلب توجه میکنه و همین نگرانی و واکنش شما باعث شده حس کنه موفق شده و این حرکت رو بیشتر تکرار کنه. بهش بیشتر محبت کنید، براش بیشتر وقت بذارید، بهش حس امنیت بدید و نشون بدید براتون خیلی با ارزشه چه کلامی چه رفتاری. ولی هروقت دوباره این حرکت رو کرد بهش توجه نکنید و فقط بگید خیلی کار بدیه و با انجام دادنش شمارو ناراحت میکنه. بعد روتون رو برگردونید تا بفهمه این راهش نیست. تمام رفتار عجیب و غریب بچه ها یا ناشی از کمبوده یا برای جلب توجهه

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
بهترین‌راه بی توجهی وقتی یه کار بد رو زیاد تکرار میکنه یجوری وانمود کنید که اصلا نمیبینید اون دست می ...

میدونم باید بی توجهی کنم ولی انقد اذیت میکنه و درگیر دوتا بچم که این کارو میکنه بدتر داد میزنم سرش متاسفانه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از فردا سعی میکنم هیچ واکنشی نشون ندم به پدرش و خانواده خودمم میگم هیجی نکن ببینم بهتر میشه

عزیزم من خودم تجربه بچه دومو داشتم حتما باید بیشتر برا پسرتون وقت بذارید.اگه خودتون هم نمی‌تونید به شوهرتون بگید هواشو داشته باشه. 

میدونم باید بی توجهی کنم ولی انقد اذیت میکنه و درگیر دوتا بچم که این کارو میکنه بدتر داد میزنم سرش م ...

عزیزم باید تلاش خودتو بکنی چون اگه این تو ذهنش بمونه میشه عقده بعدها ممکنه اثر سو داشته باشه 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 
بله درسته خیبی واکنش نشون دادیم به این کارش.در حدی که بهش میگم اینکارو کنی میبرمت دکتر!!!

خوب اشتباه کردید، اون توجه شما رو می خواد، براش فرقی نداره به صورت داد و بیداد و دعوا هم باشه براش توجهه و از هیچی بهتره، حتی ممکنه انقدر عمدا عصبانیتون کنه تا کتکش بزنید و براش خوشاینده که تونسته توجه شما رو جلب کنه و شما لمسش کنید هرچند به صورت کتک!

فقط و فقط بهش توجه کنید و  بغلش کنید بهش محبت کنید وقتی یه کار خوبی می کنه بیان کنید که چه کار خوبی کردی پسرم 

بچه ها راه های مختلفی رو برای جلب توجه امتحان می کنن هرکاری که واکنش شما رو در پی داشته باشه از طرف بچه تکرار میشه پس چه بهتر به کارای خوبش واکنش نشون بدید

دچار کمبود توجه شده یا خودش اینطور حس میکنه که شما دیگه بهش توجه کافی ندارید. برای همین با این حرکت ...

الهی بمیرم براش من.خداشاهده یکسره میگیم تو رو دوس داریم تو خوبی اول برا تو خرید میکنیم ولی گاها میشه درگیر شیر دادن به دومی یا عوض کردن اینا شم این طفلک همش میاد به دست و پام میپیچه باهاش دعوا میکنم  

دلش توجهتونو میخواد نمیدونه چجوری باید این کار رو انجام بده  کارای بدشو نادیده بگیر وقتی پسر خ ...

خیلی بهش توجه میکنیم حتی خانوادم یکسره حواسشون به اینه. بچه احساسی ای هم هست .حس میکنم بهم ریخته با اومدن دومی

خوب اشتباه کردید، اون توجه شما رو می خواد، براش فرقی نداره به صورت داد و بیداد و دعوا هم باشه براش ت ...

واقعا چه خوب راهنمایی کردین.اتفاقا خوشش عم میاد که بزنیش. خدا کمکم کنه بتونم این مرحله سخت رو خوب پشت سر بذارم

واقعا چه خوب راهنمایی کردین.اتفاقا خوشش عم میاد که بزنیش. خدا کمکم کنه بتونم این مرحله سخت رو خوب پش ...

ان شاالله درست میشه اکثر بچه هایی که بعدشون یکی میاد یه مدت بحران دارن

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم