2777
2789
عنوان

سرلاک تپل کننده؟؟؟؟

126215 بازدید | 36 پست

سرلاک چی به دخترم بدم وزنش بره بالا وزنش کمه

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرلاك كلا تپل ميكنه من گندم و خرما ميدم واي خب مدت زيادي بعدش سيره

من اشکال نداره فقط یکم تپل بشه

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

[QUOTE=98098569]ازچندماهگی میدید بهش؟ ازداروخانه باید بگیرم؟[/QUOTE

از پایان ۴تا۶ ماهگی هرکس یه وقتی میده اره از داروخونه

خانوما بهم نخندین ولی سرلاک چطوری باید به بچه داد...مثل شیرخشک هست باید با شیشه بخوره یا با قاشق بهش ...

نه عزیزم خودش تو توضیحاتش هست به مقدار آب جوشیده ولرم شده و سرلاک از یه قاشق غذا خوری شروع میکنی توش حل میکنی رفته رفته بیشتر بهش میدی 

نه عزیزم خودش تو توضیحاتش هست به مقدار آب جوشیده ولرم شده و سرلاک از یه قاشق غذا خوری شروع میکنی رفت ...

پسر من دو روز دیگه میره تو 5 ماه تازگیا هر ماه فقط نیم کیلو اضافه میکنه میشه تواین سن بهش بدم