2777
2789
عنوان

سفره صلوات امام حسین(ع)

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 183 پست
قبول حق حاجتتون روا. ان شاالله  برکت و سلامتی و خوشی و آرامش وارد زندگیتون بشه

ممنونم عزیزم حاجت بگیری🌹

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای تو بشم مهربونم.ان شاءالله از نفس تو عزیزم

عزیزی.ان شاالله  حاجت روا بشی  

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
خیلی ممنون .مخصوصا آرامش انشالله بیاد تو زندگیم

ان شاالله  

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
منم میفرستم

قبول حق

حاجتتون روا. ان شاالله  برکت و سلامتی و خوشی و آرامش وارد زندگیتون بشه

ممنون عزیزم که صدام کردی انشاالله حاجت روا شی  1400 هم من میفرستم انشالله حاجت روایی دوستان

قبول حق

من هم یه تسبیح صلوات میفرستم

قبول حق

۲۰۰ تا صلوات میفرستم.انشالله همه حاجت رواشیم!لطفا برای منم دعا کنین نی نیم سالم به دنیا بیاد!خیلی التماس دعا دارم!۲۰۰ تا میفرستم برای سلامتی نی نی همه ی خانومای باردار

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون