2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان امر به معروف و نهی از منکرم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 72 پست

از خود حضرت زهرا(س) کمک بگیر مطمین باش همراهیت میکنه

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
وقتی میشینم برنامه لاک جیغ رو میبینم تمایل به حجاب پیدا میکنم ولی نمیتونم 

هر هشت ساعت یکبار ببینید این برنامه رو.😁

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه پراکنده بشین کسی جا نمونه الانه که دعوای مذهبی ها و غیر مذهبی ها شروع بشه!!!

باع چرا جو میدی 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

گلم  باید انتخاب کنی ،دنبا جای انتخابه،انتخاب دنیای فانی درمقابل آخرت ابدی

میخوای نزد بنده های ضعیفالخلق خدا خوشگل باشی ولی میتونی درآخرت با خشم خدا مواجه بشی

میتونی ناراحتی خدا که نگاه نکردن بهت یکی از عذالبهاست رو تحمل کنی.

وقتی قلبتو عاشق خدا کنی وبه عشقش حجاب بگیری از سرزنش وتوهین هیچ کس ناراحت نمیشی

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤

منم فکر میکردم با حجاب زشت میشم و بنظرم واقعا هم هنین بود ولی حجاب کردم. بدون هیچ ارایشی

این کار منو قوی کرد. حس وابستگی منو ب نظر دیگران قطع کرد. فقط نظر خدا برام مهم شد

واقعا حس میکنم منو قوی کرد

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

یه چیزی بهتون بگم یکی از اقوام ما خانمش رفته بود خرید متوجه میشه دوتا پسر دارن مزاحم زنش میشن اول به خاطر آبروش بی خیال میشه میبینه ول نمیکنن درگیر میشن میگه مگه نمبینید من شوهرشم پسره میگه این خانم با این وضع پوشش وآرایش واسه ما این کاروکرده برای شوهرش بود توخونه این کارو میکرد نه تو خیابون باور کنید زنه حاضرنبود یه کم درست شه جداشدن آرایش خوبه اما نه درحدی که تحریک کننده باشه

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
منم فکر میکردم با حجاب زشت میشم و بنظرم واقعا هم هنین بود ولی حجاب کردم. بدون هیچ ارایشی این کار من ...

آفرین خداروشکرررررررر  

پس استاتر شمام میتونی

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی