2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان امر به معروف و نهی از منکرم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 72 پست
والا من خودم خیلی سفت نمیگیرم منتهی هرموقع بخوام ارایش کنم میگم ک چییی، ،،صورتم وپوستم خراب کنم ک چی ...

قبل مهمونیا و عروسی ها نمیگی که چی؟ صورت و پوستم خراب به که چی؟ 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
آره  

عزیزم چادر سختیای خودشو داره 

اما اگه کسی از ته قلبش عاشق حجاب باشه براش سخت نیست بلکه شیرینه 

و  هیچ وقت براش خسته کننده نمیشه 

شما میتونی از روسری های شیک و انواع چادر استفاده کنی 

هیچ کس یه شبه حجابش کامل نمیشه 

از کم شروع کن 

اول ارایشتو کم کن بعد موهاتو بپوشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باع چرا جو میدی 

ببخشید عزیزم

محض مزاح گفتم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

از نگاه اطرافیانم میترسم نمیدونم همسرم هم براش فرقی نمی کنه حجاب یا شل حجابی ولی میترسم وسط راه کم بیارم و نتونم قبلا هم یه مدت حجاب گرفتم ولی دوباره برگشتم به حالت اولم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
از نگاه اطرافیانم میترسم نمیدونم همسرم هم براش فرقی نمی کنه حجاب یا شل حجابی ولی میترسم وسط راه کم ب ...

عزیزم تو بوق و کرنا نکن

اروم اروم روسریتو بیار جلو بعد ارایشتو کم کم کمش کن

من ب حجاب اعتقاد شدید و قوی دارم هروقت دوست داشتی هروقت سوالی برات پیش اومد بهم خصوصی پیام بده ایشالا ک میتونم کاری کنم

از خدا کمک بگیر 

ب حضرت فاطمه توسل کن

ما هم برات دعا میکنیم

ان شاالله موفق میشی💛💚

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
عزیزم تو بوق و کرنا نکن اروم اروم روسریتو بیار جلو بعد ارایشتو کم کم کمش کن من ب حجاب اعتقاد شدید ...

ممنونم ازت عزیزم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

من چادر مدل دار میپوشم بیشتر عربی زیرش مانتو شیک و روسری شیک آرایش هم نمیکنم فقط یکم کرم ضد آفتاب و یکم ریمل همین 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
از نگاه اطرافیانم میترسم نمیدونم همسرم هم براش فرقی نمی کنه حجاب یا شل حجابی ولی میترسم وسط راه کم ب ...

منم قبلا شل حجاب بودم بقول تو کم کم محجبه شدم الانم چادریم چند ساله

اول موهاتو بکن تو بعد مانتو تو یکم بلند کن بعد یه مدت اگر دوست داشتی چادر سرت کن ازین مددل دارا ک راحتم هست

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

سلام عزیزم اول باید تصمیم راسخ و جدی بگیری، بعد تصمیم یه نماز توبه بخون از خدا و اهل بیت کمک بخواه بعدمپاش وایستا فقط کافیه پاش وایستی آیات قرآن درمورد حجاب احادیث حجاب رو بخون بزن به در یخچال همش نگاه کن اینا مؤثره 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نه گلم

این چه حرفیه 

مگه ارزش انسان به ظاهر زیباست که بخوام به خاطرش اعصاب خودمو به هم بریزم؟

اتفاقا حجاب میکنم تا به خاطر ارزش واقعی خودم دیده بشم نه موی بلوند و رژ قرمز و مانتوی چسبون و...

حالا چقدر مگه عروسی مهمونی میرم مگه خواهر،، تازه اونجام نامحرم نمیبینه که

آها بحث محرم نا محرمه

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.