2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان امر به معروف و نهی از منکرم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 72 پست

خب ارایش داشته باش ولی نه خیلی جلف وزننده ارایش ملایم اشکال نداره خیلی از تیپهای محجبه هم خیلی زیبا و شیکه 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم با حجاب زشت نمیشه 

زیباییهاش پوشیده میشه 

به عشق حضرت زهرا و دل خوشی امام زمانت فک کنی 

همه سختیاشم اسووون میشه عشقم

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 

لباساتو ست بگیر ولی به هم بخوره.از مدلایی بستن شیک شال و روسری استفاده که تو اینستا و نت پره.و ارایش هم بکن ولی کمرنگ و ملیح در حدی که بی رنگ و رو نباشه چهرت

یه جمنای مغرور و خاص🥰

اینکه میگی با حجاب زشت میشی یا بدون آرایش اعصابت خورده و از قیافه خودت راضی نیستی، ربطی به حجاب نداره، مربوط به اعتماد به نفس پایینه. پس اول روی اعتماد به نفست کار کن و خودتو همونطوری که هستی دوست داشته باش. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

به قول پسر عمه م

الگوی خودت و حضرت زهرا(س)قرار بده

........

تو خونه برا شوهرت ارایش کن و موهاتو خوشکل کن نه برا نامحرم

کاش زندگی از آخر به اول بود                           👈پیر به دنیا می آمدیم....                               👈آنگاه در اثر رخداد یک عشق جوان میشدیم...  👈و بعد نیمه شب تاریک با نوازش های مادر آرام میمردیم....                                              ولی بازم خدارو شکر...😅
وقتی میشینم برنامه لاک جیغ رو میبینم تمایل به حجاب پیدا میکنم ولی نمیتونم 

خب این خیلی خوبه

تو میتونی دوست خوبم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

اگرباخودحجاب مشکلی ندارید 

دیگه بازشت وزیباترشدن راحترکنارمیاید

بلاخره حجاب میکنن برای پوشاندن زیبای ها 

مانتوشلوار روسری پوشیده هم حجاب 

حتماکه نبایدچادرباشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
به قول پسر عمه م الگوی خودت و حضرت زهرا(س)قرار بده ........ تو خونه برا شوهرت ارایش کن و موهاتو خ ...

دقیقااااااااا

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
 دوست داری چادر بپوشی ؟

آره 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یک دفعه همه درها رو نبند. می تونی از پوشوندن موها با روسری و حجاب کامل با آرایش شروع کنی بعد چادر با روسری رنگی و ارایش  وقتی عادت کردی ارایشتو کم کن

زیر چادرت هم لباس های رنگی ساق دست زیبا وگیرهای خوشگل استفاده کن که حس زیبا دوستی هم اغنا بشه یک دفعه دنده معکوس نکش جام می کنی

مثل من برک شوهر کن یک شوهرت نمیذاره آرایش کنی دو مثل من دو تا بچه پشت سر هم بیار اصلا وقتش و پیدا نمیکنی 😁 حالا من که تو اروپا حجاب دارم خدا رو شکر میکنم چون اگر نداشتم با این موهای چرب و آشفته ابروم میرفت