من تو حجاب ضعیف هستم و به قول دوستان شل حجابم دوس دارم حجاب بگیرم ولی از ته دل راضی نمیشم با حجاب زشت میشم بدون آرایش هم هم اعصابم خورده هم قیافم زشته😀😀😀😀 چیکار کنم شماها چجوری حجاب دارین خسته کننده نیست
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
خب ارایش داشته باش ولی نه خیلی جلف وزننده ارایش ملایم اشکال نداره خیلی از تیپهای محجبه هم خیلی زیبا و شیکه
انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔 روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لباساتو ست بگیر ولی به هم بخوره.از مدلایی بستن شیک شال و روسری استفاده که تو اینستا و نت پره.و ارایش هم بکن ولی کمرنگ و ملیح در حدی که بی رنگ و رو نباشه چهرت
اینکه میگی با حجاب زشت میشی یا بدون آرایش اعصابت خورده و از قیافه خودت راضی نیستی، ربطی به حجاب نداره، مربوط به اعتماد به نفس پایینه. پس اول روی اعتماد به نفست کار کن و خودتو همونطوری که هستی دوست داشته باش.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
تو خونه برا شوهرت ارایش کن و موهاتو خوشکل کن نه برا نامحرم
کاش زندگی از آخر به اول بود 👈پیر به دنیا می آمدیم.... 👈آنگاه در اثر رخداد یک عشق جوان میشدیم... 👈و بعد نیمه شب تاریک با نوازش های مادر آرام میمردیم.... ولی بازم خدارو شکر...😅
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
مثل من برک شوهر کن یک شوهرت نمیذاره آرایش کنی دو مثل من دو تا بچه پشت سر هم بیار اصلا وقتش و پیدا نمیکنی 😁 حالا من که تو اروپا حجاب دارم خدا رو شکر میکنم چون اگر نداشتم با این موهای چرب و آشفته ابروم میرفت