2777
2789
عنوان

سیاست و لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 109 پست
توجیه نیست مثلاً بعضی افراد که شش ماه میرن رو کشتی ارتشی ها....اونقدر که شما میگی نمیتونن زنگ بزنن

عزیزم،یه سری از زنها مرد و آلوده خودشون میکنن،که اون مرد هر بلایی سرش میاد از اون زندگی بیرون نمیره،و این بواسطه تنها علاقه و عشقیه که درابتدا خودش به اون زن داشته،سوار کایتم باشن زنگشونو میزنن،ایشون میگه شوهرم منو دوس نداره،پس معلومه که خودش میدونه رفتار خوبی نداشته،حالا باید بشینه فک کنه خودشو اول اصلاح کنه،تا لوندی خیلی مونده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی زنگ زد عین مسلسل نگو اینو می خوام اونو می خوام پول ندارم لباس ندارم ال ندارم بل ندارم غر غر نک ...

به جرئت میگم با اختلاف بهترین پسته تاپیکه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چن سالته شما😏 یکم ک بزرگتر بشی میفهمی توجه زیادی دلیل دوست داشتن نیس کم توجهیم مطلقا معنیش دوست ند ...

متأسغم،کاملا غر منطقیه که دونفر کلا بخاطر مشغله هم دیگر و فراموش کنن،مگه دوست مدرسه هستن

شما این روش جواب میده برات چون شوهرت دوستون داره ولی کسیکه زنشو دوس نداره اصلا برای س ک س م سمت زنش ...

عشقم من شوهرم داريم طلاق ميگيرم چون تفاهم اخلاقي نداريم و خيلي مشكلات ديگه .... اما من تو ذهنش موندم  

شك نكن مرد كه زني اين جوري ببينه سمتش نره فك كن ١٪؜ 

شما امتحان كن غريزه مرد كلا تو وجودشه ... 

چرا فك ميكني دوست نداره ؟؟؟؟ 

hair coloris ~ hair keratin 
امیدوارم همینطور باشه که میگی

مطمئن باش😉

وگرنه چ دلیلی داره بره تو غربت دور از زن و زندگیش خونوادش

کسی نباشه یه غذای گرم بذاره جلوش فقط وفقط میخواد شما راحت باشین

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیزم کم و بیش تایپیکای قبلیتو خوندم مشکل اساسیه شما اینه که جدا ازهم زندگی میکنید دومین مشکل اینه که شما بسیاز حساس بدبین و شکاک هستین به همسرتون توصیه میکتم حتما با مشاور صحبت کن 

من مشاوره رفته بودم خيلي بهم كمك كرد خيلي كليپ ميبينم روانشناسي . و كليپ سكس تراپي خيلي چيزاي جالبي ...

حرفتونو قبول دارم...یه رابطه خوب باعث پایبندی مرد به زندگیشه

صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
متأسغم،کاملا غر منطقیه که دونفر کلا بخاطر مشغله هم دیگر و فراموش کنن،مگه دوست مدرسه هستن

نگفتی چن سالته خوشگلم

اگه منطقی بودی و یکم با تجربه میفهمیدی شوهرش بخاطر رفاه اسی و بچه هاش رفته تو غربت کارکنه و چند ساعت بی خبری نشونه ی مشغله ی زیاده نه عدم علاقه 

یکم ک پخته تر شی میفهمی ظاهر هر ماجرایی رو نبینی و باطنشو ببینی