2777
2789
عنوان

نامادریم بیرون جلوم رو گرفت گفت با ناپدری بهت خوش گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا که جفتشون گفتن من دروغ میگم اونا همچین حرفی نزدن

اینکه در مورد رفت و آمدت به خونه ی مامانت بهت حرف بد زده رو میگی؟ وقتی حاشا میکنن ولشون کن. بگو همین که میترسی کافیه برات

کج کلاه خان یارمه
نه این خیلی رو داره ندیدیش فقط ببینیش باورت نمیشه همچین زنی هم هست

فقط باید بی محلش کنی. آدمای پررو اگه دهن به دهنشون بشی خوششون میاد، بی محلش کن بفهمه هیچ جای زندگیت نیست. شما حرص میخوری اونم خوشش میاد

کج کلاه خان یارمه
ولش کن دهن لقه، هر وقت گفت بگو نیست خودت اینکاره ای میخوای منم مثل خودت جلوه بدی

شوهرم پیشم بود بیرون مغازه تراشکاری بودیم شوهرم کار داشت داشتم با پسرم که بغل شوهرم بود حرف میزدم میخندید که اونا اومدن رد شدن دیدن مارو دوباره رفت دورزد اومدن پبش من که شوهرم رفت تو تراشکاری نمی دونست میان پیش من داداشم با موتور سوارش میکنه دم به دقیقه هم میره بیرون معلوم نیست چیکار میکنه بدکه بهم اون حرف رو زد رفت شوهرم اومد بهش گفتم انقدر حرصش در اومد به زور پیداش کرد هرچی از دهنش در می اومد گفت بهش

فقط باید بی محلش کنی. آدمای پررو اگه دهن به دهنشون بشی خوششون میاد، بی محلش کن بفهمه هیچ جای زندگیت ...

من تازه میخواستم نامزد شم مامانم فهمیده بود دلش طاقت نیاورده بود اومد تو مجلسم باشه یه بی شرف بازی درآورد مامانم چند دقیقه خونه ی مادربزرگم با شوهر عمه ام نشسته بودن حرف در آورده بود همه جارو پر کرده بود که شوهر عمه ام با مامانم صیغه اس😤😐

مشکل داره با خودش☹☹☹

روانیه من خودم گوشی داشتم شوهرم که برام گوشی خرید گفت اون گوشی رو بدم بچش فیلم اینا بریزه نگاه کنه برداشته بود گوشی منو پیام هاشو برگردونده بود هرچی با شوهرم حرف زده بودیم خونده بود

روانیه من خودم گوشی داشتم شوهرم که برام گوشی خرید گفت اون گوشی رو بدم بچش فیلم اینا بریزه نگاه کنه ب ...

یا خدا. این دیگه کیه! ازش فاصله بگیر. بابات گیر چه آدمی افتاده.....

کج کلاه خان یارمه
یا خدا. این دیگه کیه! ازش فاصله بگیر. بابات گیر چه آدمی افتاده.....

فعلا که از خونه بیرونش کردن حرفش رو رفتم به پدربزرگ و عموم اینا گفتم اوناهم دیگه طاقتشون تموم شده بیرونش کردن الان معلوم نیست چه نقشه ای داره می کشه داداشم رو یه کاری کرده به آبجیش محل نمیده چسبیده به اون دم به دقیقه با موتور میبرتش بیرون بابام هم دهنش بسته شده انگار نه انگار وجود داره فقط دعا کن داداشم دوباره به ما برگرده وگرنه سر اونم یه بلایی میاره