2777
2789
عنوان

چرا تكون خوردن بچه مو حس نميكنم ؟

1300 بازدید | 49 پست

من امروز 23 هفته ام تموم شد

اما خيلي كم و ضعيف و شايد روزي 1-2 بار حركاتشو اونم مث نبض حس ميكنم

جفتم قداميه ، نميدونم چرا من حسش نميكنم . دكترم ميرم ميگه همه چيز عااديه

خيلي نگرانم

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

عادیه عزیزم بمرور حس میکنی اولاششه تازه یچیز شیرینم بخ.ر ب پهلو چپ دراز بکش شاید بفهمی ولی درکل عادیه لگدزدنای اولش کمه بمرور زیادمیشه قشنک میبینی پسرمن اصلا اخراشم روزانمیزد فقط موقع شباموقع خابم میزد جوری ک تاصبح بیداربودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرااسترس الکی دارید وقتی همه چیزنرماله

من تنها دغدغه ای که نداشتم حرکات پسرم بود

مهم نیست

فقط به پهلوی چپ یاراست تموم نه ماه روخوابیدم بخاطر بند ناف ماههای اخر سخت بودبخاطر سنگین شدنم پام دردمیگرفت اما تحمل کردم

خب چون جفتت قدامیه😊

يعني بخاطر اينكه جفت قداميه حسش نميكنم ؟

آخه اينجا ميخونم همه ميگن ما لگد زدناشو حس ميكنيم

من هيچي حس نميكنم

شايد مث نبض يا وول خوردن اونم خيلي كم و ضعيف

کم کم بیشتر حس میکنی دیر نشده که

جدي عزيزم ؟؟

خيلي نگرانم كه چرا همه ميگن ما حس ميكنيم اما من حسش نميكنم

چرااسترس الکی دارید وقتی همه چیزنرماله من تنها دغدغه ای که نداشتم حرکات پسرم بود مهم نیست فقط به ...

آخه بسكه درمورد حركات جنين ميخونم

همه ام كه باردارن ميگن ما خيلي حسش ميكنيم

من بيشتر نگران ميشم

يعني بخاطر اينكه جفت قداميه حسش نميكنم ؟ آخه اينجا ميخونم همه ميگن ما لگد زدناشو حس ميكنيم من هيچي ...

همینطوره. جفت قدامی یعنی جفتت بین بچه و شما قرار داره و مثل ضربه گیر عمل میکنه

باید بزرگتر شه ک بهتر حسش کنی

همسرم محمد وپسرگلم محمد مهدی دوستون دارم