2777
2789
عنوان

چرا تكون خوردن بچه مو حس نميكنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 49 پست
منم جفتم قدامیه تا ۲۲هفته حرکاتش خیییلی کم بود الان قربونش برم قشنگ متوجه میشم روزی چندبار تکون میخو ...

من تازه امروز 23 هفته شدم

برا من خيليييييييييي كمه شايد بشه گفت اصلا در طول روز اگه دفت نكنم هيچي حس نميكنم

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه هنوز اول هفته های حس کردن حرکاتش ضعیفه وکوچک دوم بخاطر جفت قدامیه

ايشاله عزيزم منم همينجور كه شما ميگي بزودي حسش كنم

جدي عزيزم ؟؟ خيلي نگرانم كه چرا همه ميگن ما حس ميكنيم اما من حسش نميكنم

اره بعضی ها بعد هفته ۲۵ احساس میکنن.نحوه قرار گرفتن جفت.فیزیک خود شما همه چی تاثیر داره.فقط حرف دکتر رو گوش کن.دوست من لگنش کوچیک بود بچه تا آخرم نمیتونست زیاد حرکت کنه

من تازه امروز 23 هفته شدم برا من خيليييييييييي كمه شايد بشه گفت اصلا در طول روز اگه دفت نكنم هيچي ح ...

منم 23هفته ام جفتم قدامیه عین توام دکترم رفتم گفت تا زیر هفت ماه نباید روش حساس شی بعدش هست که حرکاتش باید منطم باشه و کنترل بشه.منم بیخیال شدم فعلا همش استرس.

جفتت قدامیه به اون خاطر دیرتر و کمتر حس میکنی اولیه؟ شکمت چربی داشت قبله بارداری؟ شکمت بزرگ شده؟

اولين بارداري مه عزيزم

نه اصلا شكمم اصلا چربي نداشت و لاغر بودم

البته الان تقريبا شكمم خيلي بزرگ شده و حدودا 10 كيلو وزن اضافه كردم

اره بعضی ها بعد هفته ۲۵ احساس میکنن.نحوه قرار گرفتن جفت.فیزیک خود شما همه چی تاثیر داره.فقط حرف دکتر ...

از کحا بفهمیم لگنمون کوچیکه؟کم فکر داشتم اینم دیگه یاد گرفتم😃

منم 23هفته ام جفتم قدامیه عین توام دکترم رفتم گفت تا زیر هفت ماه نباید روش حساس شی بعدش هست که حرکات ...

جدي ؟؟؟؟؟؟ واي خدارو شكر عزيزم مرسي خيالمو يكم راحت كردي

من تمام فكر و ذكرم شده كه اين بچه چرا تكون نميخوره ؟؟؟

اره بعضی ها بعد هفته ۲۵ احساس میکنن.نحوه قرار گرفتن جفت.فیزیک خود شما همه چی تاثیر داره.فقط حرف دکتر ...

نه عزيزم من لگنم از قضا بزرگه   

قربونت كه راهنماييم كردي يكم خيالم راحت تر شده

ايشاله اين موشه منم بزودي شروع به لگد زدن بكنه

عادیه عزیزم بمرور حس میکنی اولاششه تازه یچیز شیرینم بخ.ر ب پهلو چپ دراز بکش شاید بفهمی ولی درکل عادی ...

عزيزم اين چيز شيرين خوردنم جمعه ها كه خونم امتحان كردم اما بازم خيلي چيز خاصي حس نميكنم

خلاصه كه همه فكر و ذكر من شده تكون خوردن اين بچه

عزيزم اين چيز شيرين خوردنم جمعه ها كه خونم امتحان كردم اما بازم خيلي چيز خاصي حس نميكنم خلاصه كه هم ...

ببین اولاش هرچقدم تکون بخوره کم میفهمی حساس نشو اصلا بمرور توهفت ماه شدیدا حس میکنی بجه من میگم ک رپزااصلانمیزد فقط شبا...اصلاخودتو درگیرنکن توک تازه اولاشی بمرور انقئمیزنه ک کلافه میشی ولی حس قشنگیه یک هفته اخزب زایمان چنان لگدزد ک شکمموگفتم ترکوند رگاش قرمز خونی