2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست سونو ان تی نداده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9550 بازدید | 124 پست
خیلی سوال ازت دارم منتها دوست ندارم بیشتر از این یاد اون موقع بیفتی و اذیت شی به خاطر این نمیپرسم ب ...

من بخاطر اینکه اینجا خانم های باردار هستن خیلی باز نکردم و سربسته توضیح دادم وگرنه مسایل مربوط به زایمان و بارداری قبلیم یه تاپیک صد صفحه هست ممنون عزیزم انشاله که همیشه شاد باشی

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوازده هفته میری ان تی؟؟؟

دوازده هفته تموم میشه میرم سونوی که میخاستم برم وقتشون پر بود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

[QUOTE=97986687]😭😭😭نمیدونم چیه  دلم می خواست بدونم 😭چجور تا هجده هفته صبر کنم یعنی دکتر همینجوری گفته اعت ...[/QUOTEمن ان اتی گفت پسر همون بود دعا کن سالم باشه هدیه خداس  دخترپسر فرق نداره اگ هزینه ش برات مسکل نیس ۱۶ هفته برا جنسیت برو

خدایا شکرت iliya و arshiya

یه ازمایش ساده دادن خیلی بهتر از تولد یه بچه عقب افتاده ست استرس هرچقدرم داشته باشی هیچی نمیشه اما دور از جون مادر یه بچه معلول بشی هزار بار از خدا میخوای برگردی به امروزت که یه ازمایش میدادی

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
دوازده هفته بهتر من یازده هفته پنج روز رفتم پشیمونم

فرقی نمیکنه دکتر با توجه به سن بارداریت جنین رو بررسی میکنه حالا من دوس داشتم زودتر برم زودتر یه قسمت از خیالم راحت بشه   

[QUOTE=97986687]😭😭😭نمیدونم چیه  دلم می خواست بدونم 😭چجور تا هجده هفته صبر کنم یعنی دکتر همی ...

اخه ادم دوسداره سریع بدونه یکماه خیلی تا بفهمم دلم رو خوش کردم به ان تی الانم نمیدونم قطعی یانه

انشالله سالم عزیزم نگران نباش

ممنون