2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست سونو ان تی نداده باشه

9550 بازدید | 124 پست

من باردار نیستم،تو اقدامم،اما تصمیم گرفتم وقتی باردار شدم ان تی نرم،چون همه جا حتی این سایت شنیدم استرس به آدم وارد میکنن و در آخر همه چی خوبه

اینجا کسی هست نرفته باشه؟

🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی رو برو استرس نمیده 

ولی ازمایش خونش استرس زاست

من خودم الحمدلله به خیر گذشت ولی تصمیم گرفتم برا بارداری دوم ازمایش خون ها رو ندم فقط سونو ان تی و سونو آنومالی

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

زونم لال یه بچه مشکل دار بذارن تو بغلت استرس اصلی مشخص میشه 

حتماااااا برو اصلا همچین ریسکی نکن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

ببین من ازمایش غربالمورفتم پنج سال پیش باسونواول سونواول خیلی مهمه بعددکتردومیشو نوشت نرفتم گفتم ول کن بابا سالمه شانسه امافامیل زنعموم پول سونوازشوهرش گرفت سونودوم  ولی نرفت ب شوهرشم نگفت بعد اخراش فهمیدن بچش ناقصه  دکترگفته بودمگه سونوغربال دومتو نرفتی گفته بود نه دیگ ابروشم پیش شوهرش رفت خودشم زجرشو کشید ولی من خودم نرفتم

چه استرسی اگه نری استرس میگیری

چه میدونم والا

جدیدا دیدم که اکثریت میرن بعد مشکوک درمیاد،بعد طرفو کلی این ور و اون ور و این آزمایش و اون سونو میفرستن،آخرشم میگن مشکل نداره برو

🌹