2777
2789

کجا رفتین یا قراره برین؟چندروز رفتین مسافرت

تو ماه عسل دعواتون شد؟اولین دعوای زندگی مشترک یعنی🤔

خاطره بامزه ای؟🤔

خلاصه هرچی که جالبه به نظرتون بگین بخندیم😀😀😀

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

ماه عشل دیگه کدوم ماهه😑

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

هیچی خیلی عادی رفتیم شمال البته اولین بار بود ک ویلا خودمون نرفتیم و رفتیم یه جای دیگه یه شبم بیشتر نمونذیم ۵شنبه صب رفتیم جمعه شب اومدیم ولی همون یه شبو تا صب لب دریا بودیم و ح زدیم همین 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.