2777
2789
عنوان

اولین باری که همسر یا دوست پسرتونو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 54 پست

من بار اول اصلا ازش هوشم نیومد پیش خودم گفتم یکی دوروزه میپیچونمش ولی این رابطه پنج سال طول کشید و الان عشقم شوشومه

دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین بار که دیدمش من و تا ساعت ۵ تو کافیرشاپ هتل نگه داشت و از ازدواج میگفت منم داشتم از گشنگی میمردم☹ فک نمیکردم به هم برسیم چون فک کردم خسیسه ولی گویا اونروز حواسش به ساعت نبوده!@

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 

من واسه اولین بار که دیدمش تو دلم گفتم چه نازه

اصلا هم فکر نمی کردم باهاش ازدواج کنم

بعدا که با هم دوست شدیم بهم گفت تا دیدمت تو دلم گفتم چه ناازه😂😂😂😂 تله پاتی😂 دو تا دوست داشت گفت اونا گفته بودن می خوان بیان مختو بزنن😂😂😂😂 منم بهشون گفتم راجع به خانم فلانی درست صحبت کنید😂😂😂😂

۱۰ سال گذشته

اولین قرارمون روز تولدش بود

18 دی

هوا برفی جفتمون انقد لباس پوشیده بودیم شبیه ربات راه میزفتیم

انقد گرم برخورد کرد احساس کردم 10 ساله میشناسمش

عاشق اون روزم

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
ببین ما که کات کردیم اما در نگاه اول به نظرم معمولی اومد ، اما بعدا بهتر به نظرم میومد  کلا خو ...

عزیزم ان شاالله که بهترین ها برات اتفاق بیفته❤

ادم وقتی با یه نفر باشه چه دوس پسر چه دوستای همجنسش بعد یه مدت به قیافشون عادت میکنه 

به خاطر همین گفتم اولین دیدار که حس اونموقعتون رو بدونم

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
سنتی بود بعد عقد دیدمش اون موقع خیلی لاغر بود ازش  خوشم نیومد

یعنی تا قبل عقد ندیده بودیش ؟؟🤭🤭🤭🤭🤭🤭 مگه میشه ؟!!!

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
ب دلم نشست چرا باید کاری کنن ک بدمون بیاد ؟! 🤔

نمیدونم مثلا یه عادت بد داشته باشه و انجامش بده و شما بدتون بیاد

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
خواستگاری اومده بود همش پیله شده بود که باید تو چشام نگاه کنی(من از خجالت سرم پایین بود) بعدشم از ا ...

من توام یا تو منی 😕😐😐😐

خداجونمم  به امید ت هر چی به مصلحتمه برام پیش بیاد خودمو  میسپارم به تو ❤️

تو لحظه اول نه هرگز فکرشو نمیکردم که بشه و شد 😍

نه کاری نکرد ولی ظاهرشو تو ۱لحظه اول اصلا نخواستم‌

ولی بعد بلافاصله بعد از شروع به صحبت دیدم نه اونقدرم بد نیست 

و هر جلسه نیم سانت بیشتر میومد تو قلبم تا بالاخره شد همه زندگیم 

عاشقشم 

و زیباترین و خوشتیپ ترین مرد دنیا میدونمش 😍😍😍😍😍😍😍

من اولین باری  ک دیدمش فوق العاده خوشتیپ و جنتلمن...ک قشنگ دلمو برد 😍😍😍

مغرور بود و دست و پاشو گم نکرده بود اصلا 

میدونستم زنش میشم 😍

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...